УКР РУС

Дост прокоментував скандальний напад фанатів Спортінга

16 травня 2018 Читать на русском

Нападник лісабонського Спортінга Бас Дост прокоментував напад радикальних фанатів команди на гравців і тренерський штаб "зелено-білих".

"Ми всі шоковані. Ми справді почувалися в небезпеці. Я спустошений. Це драматичні події для всієї команди", – наводить слова Доста AD.nl.

Нагадаємо, що напередодні фанати Спортінга жорстоко побили гравців на тренувальній базі. Найбільше постраждав якраз нідерландський форвард. Після "побачення" з радикальними вболівальниками "левів" Досту довелося накласти кілька швів на розбиту голову.

Через ці події Спортінг може бойкотувати фінал Кубка Португалії, а два гравці навіть хочуть розірвати контракти після нападу фанів. Вирішальний кубковий матч запланований на 20 травня.

Після вильоту з Ліги Європи у Спортінгу розпочався конфлікт між гравцями та президентом клубу Бруну де Карвалью. У відповідь на критику з боку президента футболісти оприлюднили колективну заяву, відкрито виступивши проти де Карвалью. Президент мав намір відсторонити 18 гравців, однак згодом відмовився від такого радикального рішення. Ситуація у клубі загострилась, коли Спортінг програв Марітіму (1:2) та не пробився у Лігу чемпіонів.