УКР РУС

Дощова Італія: Феєричний дебют Матрі, мрія "Чорноморця" шокує "Наполі". ВІДЕО

19 січня 2014 Читать на русском

Дубль Алессандро Матрі плюс результативний пас в орендній прем'єрі за "Фіорентину", дуплетом також вистрелив і Роландо Б'янкі, якого хочуть в Одесі.

Італійська Серія А у денній програмі 20-го турі вразила багатьма цікавими подіями. Матрі показав, що таке розумний центрфорвард, коли він змінює обстановку і знаходить відкритого молодого наставника, який набуває досвіду з кожним днем на чолі команди. Можливо, аутсайдер першості - не показник, але гра Алессандро, який брав участь у всіх трьох голах, приємно вразила.

Падіння "Інтера" триває, хоча й "Дженоа" цьогоріч у рідних стінах грає потужно. Команда Маццарі загалом закономірно досягла показника - 1 пункт за 3 тури, зокрема, нуль на виїзді. Джилардіно і Ко могли забивати ще раніше, хоча й Паласіо не влучив із вбивчої позиції.

30-річний форвард Роландо Б'янкі став героєм туру - принаймні до вечірнього матчу "Мілана" з "Вероною". "Болонья" у меншості видряпала нічию під активний супровід дощу. Ветеран-бомбардир до цього не надто тішив результативністю у складі "россоблю". Блискуча взаємодія з Діаманті, який двічі ставав асистентом, підсумок першого матчу Баллардіні - "Наполі"знову втрачає вкрай важливі очки. У гостей черговий розкішний матч Мертенса і Кальєхона, Ігуаїн також не відставав, хоча, крім голу і асисту, відзначився дивним промахом з двох метрів.

"Аталанта" - "Кальярі" - 1:0 (0:0)

Гол: Бонавентура, 68

Вилучення: Ібарбо, 90+1

"Болонья" - "Наполі" - 2:2 (1:0)

Голи: Б'янкі, 37, 90 - Ігуаїн, 62 (пен.), Кальєхон, 80

Вилучення: Коне, 84 (друга жовта)

"Катанія" - "Фіорентина" - 0:3 (0:3)

Голи: Маті Фернандес, 26, Матрі, 28, 41

"К'єво" - "Парма" - 1:2 (1:1)

Голи: Палоскі, 15 - Кассано, 28, Лукареллі, 90+3

Нереалізований пенальті: Амаурі, 24

"Дженоа" - "Інтер" - 1:0 (0:0)

Гол: Антонеллі, 83

"Сассуоло" - "Торіно" - 0:2 (0:1)

Голи: Іммобіле, 25, Брігі, 48