УКР РУС

Дортмунд завойовує Кубок Німеччини! "Борусія" Д - "Баварія" - 5:2. ВІДЕО

12 травня 2012 Читать на русском

Мюнхенський клуб не зумів реабілітуватися за чемпіонську "салатницю", яку з-під його носа поцупили підопічні Кльоппа.

"Борусія" просто таки познущалась над "Баварією" і зробила вперше в своїй історії "Золотий дубль".

Можна розмірковувати, що "Баварія" не все віддала на полі. Через тиждень на "Баварію" чекає  поєдинок проти "Челсі". Не побоюсь сказати, що матч проти лондонців може стати одним з найвідповідальніших в історії мюнхенської команди. Однак, ні. Все просто - "Борусія" була сьогодні сильнішою. І сильнішою майже в усьому: в контратаках, в захисті в баченні поля. І, що найголовніше, мюнхенська команда такого ляпаса ще не отримувала, мабуть, ніколи.

Лєвандовскі, Каґава, поспостерігати за грою якого приїхав сам Фергюсон, Куба... Аби не перечисляти пойменно кожного - це перемога усього колективу, який виглядає зараз настільки злагодженно, що зовсім скоро фірма, яка виробляє швейцарські годинники може йти до дортмундців на консультацію.

Варто зауважити, що ситуація у "Баварії" була і, в принципі, залишається досить парадоксальною : можна було виграти два престижні трофеї (тепер максимум один), або не виграти взагалі нічого. Відповідальність на плечах Роббен і Ко ще та. Розподілити сили, на відміну від "Борусії", для якої цей матч став крапкою в сезоні, було нелегко, і всі це прекрасно розуміли. Та і після матчу особливого смутку в очах мюнхенців не було видно. Всі думки очевидно вже були в матчі з "Челсі"

З іншого боку, мюнхенську команду повинен був гнати вперед один вагомий чинник - "Борусія" непомітно перехопила гілку першості (жовту майку лідера, якщо завгодно) в Німеччині, тому сьогоднішня поразка може серйозно вплинути на авторитет підопічних Хайнкеса. Тим паче, коли і доля "салатниці" вже вирішена.

 

"Борусія" Д - "Баварія" - 5:2

Голи: Каґава, 3, Хуммельс, 41 (з пенальті), Левандовські, 45 +1, 58, 81 - Роббен, 25, Рібері, 76

"Борусія" Д: Вайденфеллер (Лангерак​​, 34), Піщек, Суботіч, Хуммельс, Шмельцер, Кель, Гюндоган, Блащиковскі (Перішіч, 84), Каґава (Бендер, 81), Гросскройтц, Лєвандовскі

"Баварія": Нойер, Лам, Боатенг, Бадштубер, Алаба (Контенто, 70), Луїс Густаво (Мюллер, 46), Швайнштайґер, Роббен, Кроос, Рібері, Гомес

Попередження: Вайденфеллер, Хуммельс - Бадштубер, Швайнштайґер

Про усі події з матчу Ви можете дізнатись із нашої онлайн-трансляції цього фінального поєдинку.