УКР РУС

Доронін: Козир Вереса – це стандарти

28 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Володимир Доронін поділився очікуваннями від прийдешнього матчу проти Вереса.

"Здоров'я? Зараз вже все добре, але мені ще потрібно набирати фізичні кондиції. Відчуваю, що готовий поки що тільки відсотків на сімдесят. Іноді коліно турбує після тренувань, але це нормальний процес. Потрібно ще багато працювати над собою.

Готуємося до гри з усією відповідальністю, але не виділяємо Верес з ряду інших. Я взагалі намагаюся не дивитися в турнірну таблицю, потрібно в кожному матчі виходити і перемагати.

У суперника дуже хороша команда, дисципліна на високому рівні, є досвідчені гравці. Юрій Вірт поставив гру в обороні, тому рівняни мало пропускають. Ну і без везіння не обходиться, в атаці завжди є моменти, у них виходить забивати. Можу ще виділити гру "червоно-чорних" при стандартах, це козир нашого суперника. А ось виділяти лідера не став би, все-таки Верес – це перш за все колектив.

У матчі буде закритий футбол? Складно сказати. Завтра все побачимо на стадіоні", – цитує Дороніна офіційний сайт Олімпіка.

Доронін: Повністю я ще не відновився, болі дають про себе знати

Нагадаємо, Доронін отримав розрив хрестоподібних зв'язок у лютому цього року, через що пропустив кінець минулого та початок поточного чемпіонату.

Матч Верес Олімпік відбудеться завтра на Арені Львів. Час початку гри 17:00.