УКР РУС

Доннарумма виставив себе посміховиськом, вибухнувши гнівом після питання про свій черговий ляп – Італія ганебно програла

15 червня 2022 Читать на русском

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Доннарумма не вміє приймати критики на свою адресу.

Напередодні "Скуадра Адзурра" ганебно поступилася Німеччині (2:5) в рамках 4-го туру Ліги націй. Один із м'ячів влетів у ворота Італії після помилки Доннарумми. Зауваження журналістів, що вже не перший подібний казус з голкіпером, вивів його із рівноваги.

Історичний рекорд і приниження чемпіонів Європи – відеоогляд матчу Німеччина – Італія – 5:2

"Коли це траплялося раніше? Коли на мені фолили у матчі проти Реала? Якщо ви хочете посперечатися щодо цих речей – добре. Я тут, щоби говорити від імені команди. Якщо ви хочете звинувачувати мене – добре. Я візьму на себе провину, тому що я капітан і продовжуватиму йти з високо піднятою головою. Думаю, ви намагаєтеся щось розкрутити завдяки таким ситуаціям", – цитує Доннарумму Football Italia.

Схоже, голкіпер забув, що грає в еру високих технологій, а всі його успіхи та невдачі збережені на відео. У мережі вже гуляє ролик з підбіркою результативних помилок голкіпера. Заява Доннарумми на фоні цього відео виглядає щонайменше смішно.

Угорщина вдруге принизила Англію й сенсаційно очолила групу, Німеччина розтрощила Італію з рекордсменом: Ліга націй