УКР РУС

Доннарумма підпише контракт з Міланом на цікавих умовах – Ді Марціо розкрив подробиці

4 липня 2017 Читать на русском

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Доннарумма таки вирішив здивувати новим контрактом з Міланом.

Як інформує трансферний експерт Джанлука Ді Марціо, 18-річний воротар підпише контракт з "россонері" на 5 років на нових умовах. Доннарумма зароблятиме за сезон не 5, а 6 мільйонів євро чистими.

Мілан все ж погодився піти на поступки ще й в іншому питання. За "россонері" тепер виступатиме інший Доннарумма, Антоніо. Для 26-річного брата, який грає за грецький Астерас, скандальний голкіпер вибив контракт на 1 мільйон євро.

Зі свого боку агент Джіджо, Міно Райола також пристав на умови клубу. Мілан пропише суму відступних за Доннарумму на рівні 100 мільйонів євро,якщо команда вийде у Лігу чемпіонів. Якщо ж ні, то зіркового голкіпера можна буде придбати за 50 мільйонів, що значно більше від попередніх вимог Райоли.

Ді Марціо відзначає, що Доннарумма відмовився від суперконтракту, який пропонував ПСЖ – 13 мільйонів євро за рік плюс спокусливі бонуси у вигляді дорогого авто та вілли!

Міно Райола: від продажу піци до агента Ібрагімовіча, Погба і Доннарумми – хитрий геній, який відважився обізвати Златана і не хотів заходити в Україну