УКР РУС

Доннарумма може перейти у Реал через Райолу

15 червня 2017 Читать на русском

За голкіпера Мілана Джанлуїджі Доннарумму розгорнеться шалена боротьба серед європейських грандів.

Як повідомляє Football Italia, Реал є головним претендетом на Доннарумму через те, що клуб перебуває у хороших відносинах з агентом футболіста Міно Райолою. Як повідомляє авторитетний журналіст видання Gazzetta dello Sport, Реал запропонував Доннаруммі контракт із зарплатнею у 6 мільйонів євро на рік.

Однак Мілан не поспішає відпускати футболіста, контракт якого завершується влітку 2018 року, однак якщо клуб не продасть свого голкіпера найближчим часом, то ризикує не заробити на його продажі, бо вже через рік Джіджі покине клуб у статусі вільного агента. Тому "россонері" знаходяться у непростому становищі.

Зазначається, що Міно Райола також дуже зацікавлений у трансфері гравця, бо отримає за це солідні преміальні, як у ситуації з Полем Погба та Генріхом Мхітаряном.

Також претендентами на футболіста є ПСЖ та Манчестер Юнайтед. Манкуніанці готові підписати Доннарумму у тому випадку, якщо їхній голкіпер Давід Де Хеа все ж перейде у Реал, але той не надто поспішає змінювати клубну прописку.

Також на Джіджі претендував і Манчестер Сіті, однак "містяни" нещодавно підписали воротаря Бенфіки Едерсона, тому найбільш ймовірним варіантом продовження кар'єри для Доннарумми є саме Реал.

Нагадаємо, що Доннарумма не продовжив контракт з Міланом та готовий покинути клуб.

Джіджі Доннарумма – один такий на століття: історія про велику любов чи шалений бізнес?