УКР РУС

Донеччани без варіантів програли команді Вернидуба. "Зоря" - "Олімпік" - 5:1

28 лютого 2015 Читать на русском

Луганська "Зоря" у рамках 15 туру чемпіонату України не залишила сухого місця на донецькому "Олімпіку".

Підопічні Юрія Вернидуба забили 5 голів суперникам, довівши, що після зими перебувають у прекрасній формі.

“Зоря" дуже активно розпочала цю зустріч й змогла на 7 хвилині відкрити рахунок у матчі. Дезорієнтований "Олімпік" ще не встиг відійти від цього стартового нокдауну, як луганчани оформили другий гол. Відтак до 15 хвилини протистояння рахунок у матчі вже був 2:0, і все йшло до того, що він лише збільшуватиметься.

Донеччани виглядали дуже неорганізованими. Згодом вони знову пропустили. На 31 хвилині Малиновський перфектно виконав пенальті, започаткувавши розгром. Донеччани багато помилялися через що Санжар ще у першому таймі зробив дві заміни. Проте гра "Олімпіка" від цього не стала сильнішою

Після перерви ситуація на полі не змінилася. "Зоря" продовжувала контролювати хід поєдинку, але вже не поспішала йти вперед великими силами, адже у цьому не було сенсу. На 58 та 69 хвилинах, підловивши деморалізованого суперника, луганчани забили ще два голи. Рахунок став 5:0, і лише після цього "Олімпік" заворушився. Донеччани провели кілька хороших атак, одна з яких завершилася взяттям воріт. Відтак підопічні Романа Санжара зуміли забити гол-престижу, але це їх не врятувало від ганебної поразки 5:1, завдяки якій "Зоря" піднялася на 5 сходинку у турнірній таблиці.

"Зоря" - "Олімпік" - 5:1

Голи: 1:0 - 7 Малишев, 2:0 - 13, автогол Драченко, 3:0 - 31, пенальті Малиновський, 4:0 - 59 Каменюка, 5:0 - 68 Пилявський, 5:1 - 70 Кадимян.

"Зоря": Полтавцев, Пилявський, Малишев, Білий, Караваєв, Малиновський (Петряк, 67), Каменюка, Хомченовський (Тотовицький, 62), Грицай (Любеновіч, 57), Опанасенко, Будковський.

"Олімпік": Махарадзе, Драченко (Кадимян, 38), Міщенко, Гришко, Огиря, Тищенко, Дорошенко, Моха, Лебедь (Семенина, 23), Іванов, Лисенко (Ситник, 65).