УКР РУС

Догадайло озвучив завдання максимум і мінімум для "Зірки" після поразки від "Чорноморця"

26 листопада 2016 Читать на русском

Тренер кропивницької "Зірки" Віктор Догадайло прокоментував поразку від одеського "Чорноморця" в матчі 16-го туру чемпіонату України (1:2).

"Для нас це дуже важлива гра, і ми налаштовувалися дати бій. Гра вийшла цікава, бойова. Проблем у нас вистачає, насамперед – лазарет дуже великий. Це перший момент. Другий – перезавантаження в клубі сталося, з'явився новий головний тренер. Виконує обов'язки Роман Монарьов. У нього було два тижні для підготовки до сьогоднішнього матчу.

"Чорноморець" – "Зірка" – 2:1. Відео голів та огляд матчу

Що стосується гри, хотіли забити швидкий м'яч у ворота суперника. І це нам вдалося: Дмитро Білоног вже на 3-й хвилині втік у відрив, як ми планували, і забив м'яч. Але команда росте, футболісти повинні звикнути до тих швидкостей і тієї напруги, які є в Прем'єр-лізі. У нас чергова втрата в опорній зоні, Коркішко отримує м'яч, проникаюча передача і він забиває – 1:1. Ми дивилися, знаємо, що "Чорноморець" дуже непогано стандарти виконує: три голи були забиті з кутових ударів. Сьогодні четвертий м'яч забили. Знаєте, як вийшло? Поміняли Лупашка, а він при стандартах виконує важливу функцію. Не встигли хлопці перебудуватися. Кутовий удар, і Андрієвський забиває.

Ще один момент. У "Чорноморця" є кому посилювати гру, сьогодні ми це побачили. Вийшли Хобленко, Андрієвський, Мусолітін – хлопці, які підсилили гру. У нас, на жаль, поки немає такого кадрового підбору. Але ми цю гру занесемо в скарбничку, бо, дійсно, була боротьба, найвище напруження.

Не можу не зупинитися і на такому епізоді. Руслан Зубков – вихованець одеського футболу – вийшов на заміну. Думаю, прізвище Зубкова для одеського футболу, українського багато значить. Не думаю, що він заслужив дві картки. До речі, зайдіть в роздягальню, подивіться – рвана рана у нього. Нехай це буде на совісті у декого. Але, в принципі, щоб це було свято, думаю, в українському футболі традиції завжди повинні бути. Повинно бути певна повага.

У нас залишилося 2 матчі, де перед нами стоять завдання, які ми повинні вирішувати. Завдання-максимум – потрапити в шістку, завдання-мінімум – зробити команду, яка буде конкурентоспроможна. Але головне, це все-таки потрапити в шістку. Є шанс, будемо до кінця боротися. До речі, після таких ігор у хлопців з'являється впевненість. Зростатиме майстерність, тому що сьогодні все робилося на високих швидкостях, і є передумови для зростання команди", – розповів Догадайло.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу