УКР РУС

Додо: Шахтар агресивний в атаці, а я обожнюю атакувальний футбол

20 січня 2018 Читать на русском

Новачок Шахтаря поділився враженнями від нової команди.

Захисник Шахтаря Додо вважає, що вже адаптувався до тренувань та задоволений стилем гри донеччан. Про це він розповів офіційному сайту "гірників".

"Тут все не так, як в Бразилії. Там підготовка трохи інша: акцент робиться на фізиці і навантаженнях, тут же обговорюються і тактичні моменти. Мені здається, я вже повністю адаптувався до тренувань.

"Матвієнко та Гречишкін – гравці, яким ми довіряємо". Паулу Фонсека – про новачків, відпустку та підготовку Шахтаря до весняної частини сезону

Тренери пояснюють мені певні моменти і дуже допомагають. У захисті намагаюся прогресувати буквально на кожному тренуванні. Для Паулу Фонсеки важливо, щоб я завжди звертав увагу на оборону, і це добре для мене. В атаці все виходить, але сподіваюся покращити свої показники і знайти потрібний баланс", – сказав Додо.

Також бразилець розповів, з ким вже подружився та чого хоче досягнути у футболці Шахтаря.

Шахтар переглядає екс-капітана Борусії U-21 Ель Буззатті

"Спілкуюся абсолютно з усіма. Наприклад, з Марлосом з Корітіби, де я грав. Мене гарно зустріли Тайсон, Алан Патрік, Дентіньо, Фред і Феррейра. У номері живу з Ісмаїлі, ми спілкуємося щодня. Я постійно прошу його про допомогу і питаю про те, що мене цікавить.

Мрію увійти в історію Шахтаря, зіграти в Лізі чемпіонів і взяти участь в чемпіонаті світу зі збірною Бразилії", – підсумував гравець.

Шахтар хоче підписати хавбека Динамо Загреб Моро