УКР РУС

"Добре, що не дивився футбол, там – стабільність". Реакція соцмереж на матч "Бенфіка" – "Динамо"

2 листопада 2016 Читать на русском

"Динамо" знову програло "Бенфіці" у Лізі чемпіонів. Як на чергову невдачу киян відреагували користувачі соцмереж – в підбірці "Футбол 24".

"Динамо" підтримували не лише в Україні, а й в Іспанії. Роман Зозуля разом з Володимиром Кобельковим та Бекою Вачіберадзе вболівали з Севільї.

Дехто знав усе наперед і не сильно засмутився.

А як вам така теорія?

Олександр Золотогорський спробував натякнути, що потрібно діяти.

А Вадим Скічко наголошує, що слід просто сконцентрувати увагу на трохи іншу таблицю: команди "Динамо" U-19, яка перемогла "Бенфіку" та очолює групу з тими ж суперниками в Юнацькій лізі УЄФА.

Іноді трапляються і невеличкі казуси.

А ось так киян підтримували у Лісабоні.

Яскравий підсумок поразки "Динамо" підбиває ось цей вірш.

"Динамо" програло матч 4 туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки". Читайте наші підсумки та перші оцінки матчу. Дивіться огляд матчу та відео гола. Головний тренер киян Сергій Ребров розповів, що "динамівці" вбиті горем. Наставник "Бенфіки" Руй Віторія вважає перемогу своєї команди справедливою. До слова, Жуніор Мораєс повторив антидосягнення Сергія Реброва 2000 року. Також перед матчем стався неприємний епізод: португальські фанати напали на вболівальників "Динамо". Київська команда ще зберігає шанси на плей-офф Ліги чемпіонів при кількох умовах.

"Динамо" залишається повним аутсайдером". Реакція іноземних ЗМІ на поразку киян від "Бенфіки"