УКР РУС

До наступного чемпіонату не допущені 4 клуби УПЛ, "Дніпро" отримав дозвіл

25 квітня 2016 Читать на русском

Член виконкому Федерації футболу України Аретм Франков розповів про дисциплінарні рішення щодо найбільших боржників серед українських клубів

"Рішення щодо "Металіста" було прийнято автоматично, з огляду на те що представники клубу просто не з'явилися на засідання. А ось представники "Говерли" - Олександр Шуфрич і В'ячеслав Грозний були і намагалися щось розповідати. Мовляв, ми підпишемо з гравцями договори про реструктуризацію нашої заборгованості перед ними і все погасимо, але тільки після того, як нас атестують. Та їм чітко дали зрозуміти: "Хлопці, ввечері - гроші, вранці - стільці!". У понеділок обидва клуби отримають на руки офіційне рішення, і з того моменту у них буде 10 днів для підготовки та подання апеляції.

Природно, що також не отримали ліцензії на наступний сезон запорізький "Металург" і "Волинь". Але з ними все ясно. "Металург" як клуб вже не існує, а "Волинь", яка неодноразово заявляла, що залишає УПЛ, навіть не подавала документи на атестацію. Що стосується "Дніпра", то він отримав допуск до наступного ЧУ. Вирішили - вистачить з них і європейської дискваліфікації.

Андерсон Піко забив "Олександрії" гол-красень у стилі Роберто Карлоса

Таким чином, якщо топ-дивізіон позбудеться одразу чотирьох представників, шанс підвищитися в класі отримають дві команди з Першої ліги. Однією з них майже напевно стане кіровоградська "Зірка". За другу путівку борються криворізький "Гірник", "Черкаський Дніпро" і "Оболонь-Бровар", - заявив Франков.

Траволта збентежений. 6 особливостей українського футболу, які здивували б героя "Кримінального чтива"