УКР РУС

До фіналу з "МЮ" готуйсь або що таке золоті очки. Огляд 29 туру Бундесліги

7 квітня 2014 Читать на русском

Як можна не пишатися своїми підопічними, коли здолали непереможних з Мюнхена? Про словесні емоції наставників після ігор 29 туру та навіть пророчі слова у цьому огляді.

"Герта" - "Хофенхайм" - 1:1
Йос Люхукай: "Ми задоволені нічиєю, хоча у другому таймі обидві команди хотіли вирвати перемогу".

Маркус Гіздоль: "Гра затьмарена травмою Кастелса. Здається у нього перелом гомілки. Рахунок 1:1 за грою. Після травми воротаря команда, здається, отримала незначний шок".

"Брауншвайґ" - "Гановер" - 3:0
Торстен Ліберкнехт: "Ми здобули дуже важливі очки в емоційній грі. Проте ми все ще у зоні вильоту. Ми чіплятимемося  за виживання як реп'яхи".

Тайфун Коркут: "Два швидкі пропущені голи плюс вилучення - підступний удар ззаду для нас. Ми доклали максимум зусиль, щоб виправити становище, тож не можу нічим дорікнути хлопцям".

"Ауґсбурґ" - "Баварія" - 1:1
Маркус Вайнцірль: "Ми добре боролися як команда, завдяки чому нейтралізували міць "Баварії". Після гола ми зуміли ще більше закрити наші редути і чатувати на контратаки. Нам таки трохи поталанило. Крім того, у нас хороший воротар".

Пеп Ґвардіола: "Ми боролись до останнього. Слід визнати, що у футболі не завжди вдається перемагати. Тепер нам слід якнайскоріше готуватись до нашого фіналу з "Манчестером"".

"Борусія" Д - "Вольфсбурґ" - 2:1
Юрґен Кльоп: "Я ще ніколи не бачив, щоб ми у першому таймі стільки віддавали м'ячів у ноги супернику. Як наслідок ми пропустили непотрібний гол. У другому таймі ми замінили двох гравців, а заодно і схему. Врешті-решт ми звільнили себе за допомогою важливої перемоги".

Дітер Хекінг: Ми провели неймовірний тайм, у якому могли забити другий чи навіть третій гол. Ми планували завдати "Борусії" клопоту і нам це вдалося лише в одному таймі. Після 1:1 господарі отримали друге дихання.

"Штутґарт" - "Фрайбурґ" - 2:0
Хууб Стевенс: "У першому таймі ми зіграли кепсько. Перший гол розв'язав нам руки. Мушу подякувати Свену Ульрайху за те, що він не один раз врятував нас у воротах".

Крістіан Штрайх: "У першому таймі ми зіграли нечітко і нерішуче. У другій половині ми виглядали трохи краще, проте пропустили гол. потім  були моменти для гола в обох суперників, проте "Штутґарту" більше поталанило".

"Нюрнберґ" - "Борусія" М - 0:2
Ґертьян Вербек: "Ми намагалися здобути перемогу, однак нам не вдалося. Нам не поталанило: ми пропустили голи після рикошету та пенальті".

Люсьєн Фавр: "Важка гра. Ми намагались зіграти якнайкраще і нам вдалося здійснити задумане. Гол Аранго вселив у нас віру. Хоча могло у підсумку бути 1:1, адже "Нюрнберґ" домінував, а ми діяли здебільшого на контратаках".

"Айнрахт"Ф - "Майнц" - 2:0
Армін Фе: "Для нас дуже важливо було здобути очки у цьому поєдинку. Слід зазначити, що ми на це заслужили. Ми зіграли професіонально і не дозволили супернику нічого створити біля наших воріт".

Томіс Тухель: "Ми добре розпочали два тайми. Аналізуючи гру, мені здається, що нам забракло лише повести у рахунку. Ми зіграли занадто інертно та хаотично".

"Вердер" - "Шальке" - 1:1
Робін Дут: "Ми прекрасно розпочали гру, добре зігравши у єдиноборствах. У кінці гри ми збільшили оберти, проте надійно зіграв кіпер суперника Ральф Ферман. Перед грою я навіть не міг подумати, що після гри не буду задоволений одним очком".

 Йєнс Келлєр: "Ми провели нехорошу гру. Команда бігала, боролась, проте не грала у футбол. Ми повинні бути задоволені очком".

"Гамбурґ" - "Байєр" - 2:1
Мірко Сльомка: "Успіхом повинна бути задоволена не лише команда, але й усі уболівальники. Для нас це звільнення, коли на табло 2:1. Ми зіграли із завзяттям. Дуже важливо, що ми нарешті опинились на 15 місці. Ці очки на вагу золота".  

Самі Хююпія: "Нам трохи не поталанило. Прикро за поразку. Настрій у команді не найкращий. Сподіваюсь, що ЗМІ ще нікого не звільнили. У клубі мені про це не натякали. Я виконую свою роботу та завжди розглядаю всі можливі варіанти".