УКР РУС

"Дніпро" за крок від ЛЧ, у "Металіста" ще є шанс. 29 тур УПЛ. ВІДЕО

11 травня 2014 Читать на русском

Відразу три цікаві матчі 29 туру чемпіонату України відбулися паралельно.

Маріупольський "Іллічівець" поступився у Києві столичному "Динамо", "Карпати" не зуміли засмутити харківський "Металіст", а "Дніпро" у меншості здобув вольову перемогу над "Ворсклою".

"Іллічівець" - "Динамо" - 0:2

Київське “Динамо” зуміло продемонструвати характер та здобути перемогу у поєдинку з “Іллічівцем”. Вже на 14 хвилині Макаренка вилучили з поля через фол останньої надії, але це не засмутило підопічних Реброва, які навпаки почали діяти більш агресивно. Кияни двічі відзначилися у воротах маріупольців та не дозволили супернику забити хоча б гол у відповідь. У підсумку впевнена перемога “біло-синіх” 0:2.

Голи: 0:1 - Вукоєвич (13), 0:2 - Ідейє (81-пен)

"Карпати" - "Металіст" - 2:4

Події у Львові розвивалися досить драматично. Харків'яни відкрили рахунок у поєдинку на 6 хвилині, але Бартуловіч майже відразу відновив паритет. Згодом “зелено-білі” відзначилися вдруге, що значно ускладнило завдання “Металіста”. Проте гості досить швидко оговталися й почали наступ. Ще до перерви вони зрівняли рахунок, а у другому таймі довели гру до логічного завершення. Відзначимо Клейтона Шав'єра, який зумів оформити дубль.

Голи: 0:1 - Гомез (6), 1:1 - Бартуловіч (10 пен), 2:1 - Зеньов (23), 2:2 - Шав'єр (38 пен), 2:3 - Шав'єр (54 пен), 2:4 - Шав'єр (85)

"Ворскла" - "Дніпро" - 1:4

Дніпропетровці створили міні-диво, здобувши розгромну перемогу над “Ворсклою”. Полтавці відкрили рахунок на 16 хвилині й впевнено діяли проти українського гранда. У другому таймі суддя вилучив з поля Ротаня, і тепер “дніпрянам” необхідно було рятувати це матч у меншості. “Ворскла” тримала свої ворота на замку до 68 хвилини, поки Коноплянка не реалізував штрафний. Полтавці побігли вперед більшими силами й почали більше помилятися, чим й скористався “Дніпро”. Підопічні Хуанде Рамоса за короткий проміжок часу забили три голи, здобули перемогу та зберегли хороші шанси на путівку у Лігу чемпіонів.

Голи: 1:0 - Чеснаков (16), 1:1 - Коноплянка (68), 1:2 - Зозуля (80), 1:3 - Матеус (89), 1:4 - Матеус (90+2