УКР РУС

Дніпро втримав перемогу над Сталлю

20 травня 2017 Читать на русском

У 30 турі УПЛ дніпровці виявилися сильнішими за кам'янчан (0:1).

У першому таймі Дніпро більше контролював м'яч і створював більше моментів. Вже на 7 хвилині Кочергін вивів Довбика на ударну позицію, однак Артем хитрим ударом не влучив у площину. Потім той же Довбик з м'ячем вибіг на ворота Паньківа, обіграв голкіпера, але з гострого кута пробив лише в стійку.

Сталь відповіла в середині тайму, коли Шабанов головою повз ціль підправив подачу Васіна зі штрафного. На 38 хвилині прекрасний шанс відкрити рахунок змарнував вже сам Васін. Він отримав достатньо вільного простору і достатньо часу, але пробив прямо по центру воріт у руки Луніну. А от Дніпро свою можливість використав. Кочергін чудово асистував Баланюку, а Денис вміло перекинув Паньківа та вивів гостей вперед.

У перерві Леонід Кучук провів 3 заміни, що позитивно вплинуло на гру його команди. Другий тайм пройшов вже за ініціативи Сталі. Кравченко та Задерака, котрі з'явилися на полі, завдавали ударів після стандартів. На 61 хвилині Карасюк добре піймав м'яч на ногу та пробив у сторону воріт Луніна – поперечина врятувала Дніпро.

Згодом Карасюк ще раз ледь не зрівняв рахунок дальнім ударом, а найкращий момент втратив Карікарі. Він обігрався з Малакяном і вискочив на побачення з Луніном, після чого з кількох метрів пробив у стійку. До фінального свистка господарі не припиняли спроб відігратися, однак матч так і завершився перемогою Дніпра.

Таким чином, Дніпро набрав 22 очки і залишився на 11 місці, а Сталь має в активі 37 пунктів і ризикує втратити лідерство у другій шістці за підсумками туру.

Україна. УПЛ, 30 тур

Сталь – Дніпро – 0:1

Гол: Баланюк, 41

Турнірна таблиця УПЛ