УКР РУС

"Дніпро" відновив переговори по Вальдесу

26 липня 2011 Читать на русском

"Дніпро" побереться за парагвайського бомбардира. Нападник іспанського "Еркулеса" Нельсон Вальдес може стати новобранцем команди Хуанде Рамоса.

Команда Вальдеса покинула Прімеру, а відтак не має зайвих ілюзій стосовно збереження бойового складу на наступний сезон.

Однак, окрім "Дніпра", парагвайця хоче бачити в своїх лавах з десяток інших команд. 8 голів у останньому чемпіонаті Іспанії вразили місцеві "Севілью", "Еспаньол", "Малагу" та "Хетафе". Бажаним гостем Нельсон є і в англійській Прем'єр-лізі - свої пропозиції готові зробити "Фулхем" і "Віган". На Апеннінський півострів парагвайського нападника спробує заманити "Болонья". Не обійшлося і без пропозиції із російської Ліги. Око на Вальдеса поклав Курбан Бердиєв - наставник казанського "Рубіна".

Нагадаємо, форварду 27 років. До переїзду на Піренеї Нельсон грав у Бундеслізі, захищаючи кольори "Вердера" та "Боруссії" (Дортмунд).

Нагадаємо, раніше у пресі з'являлась інформація про те, що "Дніпро" відмовився від покупки форварда , а згодом сам футболіст заявив, що не збирається залишати іспанський чемпіонат.