УКР РУС

"Дніпро" віддає "Лаціо" 1-е місце і Дугласа. Огляд італійських ЗМІ

27 листопада 2015 Читать на русском

"Футбол 24" відстежив реакцію преси на результат матчу 5 туру Ліги Європи, за підсумками якого український клуб втратив шанси на продовження боротьби в турнірі.

La Gazzetta Dello Sport: «Гості розраховували тільки на силу м'язів»

«У складі «Лаціо» на поле вийшли 9 нових гравців порівняно з недільною грою проти «Палермо». Римляни володіли ініціативою, тоді як українці діяли на контратаках. Гості розраховували на силу своїх м'язів, намагалися маневрувати, але загрози воротам не створювали.

У другій половині гра стала жорсткою, особливо з боку українців, але картки чомусь отримували господарі. «Дніпро» ж накрутив темп, і найнаполегливіший у їхньому складі Бруно Гама зрівняв рахунок. Та «Лаціо» допоміг рикошет від Чигринського, після якого м'яч потрапив у сітку», - пише La Gazzetta Dello Sport.

А також пишуть про те, що рішення про взяття в оренду бразильця Дугласа майже ухвалено. Навіть наводять слова самого легіонера «Дніпра», який ухиляється від прямої відповіді, але дає зрозуміти, що переговори йдуть: «Подивимося у січні» - сказав Дуглас.

Називається сума відступних в 6 000 000 євро. Італійці пишуть, що дорогувато, але діватися «Лаціо» нікуди - треба шукати заміну травмованому голландцеві Де Врею. Утім поки мова йде тільки про оренду. З можливим правом викупу.

Сalciomercato: "Лаціо" запрошує захисника з "Дніпра"

Цю ж тему піднімає і Сalciomercato, але кажуть, що оренда має на увазі ОБОВ'ЯЗКОВИЙ (!) викуп бразильця у "Дніпра". І сума інша - 5,5 млн євро.
 
Власне, вся італійська преса взагалі пише про матч "Лаціо" - "Дніпро" лише у контексті можливого трансферу Дугласа - все інше про дніпропетровську команду їх цікавить мало.
 
А ще пишуть про вкрай низьку явку вболівальників на трибуни. Але не "Дніпро" тому причина, а "скромні результати, конфлікти тіфозі з президентом Лотіто, зрештою холод - все це вплинуло на відвідуваність. І повернути любов уболівальників нинішньому "Лаціо" буде важко", - пише Сalciomercato.
 

Corriere dello sport: "Вийшли з групи, не розслабляємося"

"Ми добре попрацювали і досягли поставленої мети - вийшли з групи. Це саме собою велике досягнення. Але нам не можна розслаблятися, якщо ми хочемо досягти серйозних цілей у Серії А - там нам потрібно проявити себе насамперед. Для цього нам потрібна стабільність у грі" - наводить слова головного тренера "Лаціо" Стефано Піолі Corriere dello sport. Прикро трохи, що саме після матчу проти фіналіста минулої Ліги Європи суперник каже, що розслаблятися більше не можна (натяк на перемогу малою кров'ю прозорий), але відповісти нам нічим, на жаль...