УКР РУС

"Дніпро" у рівному матчі перемагає "Карпати"

30 серпня 2015 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" здобуває впевнену перемогу над львівськими "Карпатами".

Команда Мирона Маркевича у напруженому матчі 6 туру УПЛ на "Дніпро Арені" зуміла вибороти три очки у львівських "Карпат". Долю протистояння вирішив дубль у виконанні Євгена Селезньова. Перший гол глядачі побачили аж на 81 хвилині, а вже за мить нападник "дніпрян" ще раз відзначився у воротах Мисака. Відтак фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу "Дніпра", хоч також варто відзначити "Карпати", які сьогодні продемонстрували хороший футбол.

Матч у Дніпропетровську подарував вболівальникам багато приємних емоцій. Із перших хвилин гра була цікавою та небезпечною. Відзначимо, що "Карпати" виглядали краще за "Дніпро", який у першому таймі діяв дещо розгублено. Переломним моментом у зустрічі, мабуть, була 37 хвилина, коли Артур Карноза не реалізував пенальті. Після цього "Карпати" психологічно підсіли, а "дніпряни" отримали бонус до бойового духу.

Після перерви господарі поля зуміли відвести гру від своїх воріт та вирівняти ситуацію, втім про гол у ворота "Карпат" можна було лише мріяти. Але останні 10 хвилин матчу стали доленосними. Селезньов двічі грамотно використав свої моменти, подарувавши команді таку важливу перемогу.

Відео голів та огляд матчу

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч). 6 тур.

"Дніпро" - "Карпати" - 2:0

Гол: Селезньов (81), (87)

Нереалізований пенальті: Карноза (37)