УКР РУС

"Дніпро" у Полтаві здолав "Ворсклу"

20 листопада 2016 Читать на русском

В 15 турі УПЛ "Дніпро", програючи в рахунку, переміг полтавську "Ворсклу" – 2:1.

Голами за переможців відзначилися Ротань та Лучкевич.

"Дніпро" востаннє програвав у Полтаві далекого 21 вересня 2008 року. Не надто переконлива останнім часом "Ворскла" мала чудовий шанс перемогти молоду команду Дмитра Михайленка.

До матчу з "Дніпром" Василь Сачко не міг розраховувати на травмованих Коломойця та Голодюка. До того ж, позицію центрального захисника зайняв невисокий Сімінін, якому вже довелося грати в центрі оборони проти "Чорноморця". Наставник гостей же поставив до стартового складу раніше травмованого Валерія Лучкевича.

Перший тайм, хоч виявився не надто активним, подарував кільком десяткам глядачів, що завітали на стадіон, два голи. Спочатку Турсунов внаслідок помилки Адамюка поцілив в дальній кут, а через хвилину досвідчений Руслан Ротань потужно пробив без шансів для Шуста, зрівнявши рахунок.

В другому таймі футболу було менше, зате спостерігалося більше боротьби. До другого голу можна хіба що пригадати удар Лучкевича, після якого врятував Шуст. А от з другим пострілом Валерія Богдан не справився – гравець "Дніпра" елегантно закинув сферу за комірець воротареві полтавчан. За вісім хвилин до кінця основного часу Валерій міг формити дубль, але поцілив у стійку. На останніх хвилинах за "Дніпро" в УПЛ дебютував молодий захисник Дмитро Нагієв.

Таким чином, команда Михайленка вже має в активі вісім балів, у полтавчан лишається 16 та сьоме місце в таблиці.

В 16 турі "Дніпро" зіграє проти "Шахтаря", а "Ворскла" – проти "Сталі".

Чемпіонат України, 15 тур

"Ворскла" – "Дніпро" – 1:2

Голи: Турсунов, 26 – Ротань, 28, Лучкевич, 77