УКР РУС

"Дніпро" розпочне сезон з мінус 6 очок та заборони на трансфери

24 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич повідомив, що до "дніпрян" застосували санкції.

- З'явилася інформація, що ви не виключаєте свого відходу з "Дніпра". За яких обставин це може статися?

- Якщо не зміниться ситуація, яка нині в "Дніпрі". Наскільки мені відомо, новий сезон команда розпочне з мінус 6 очок і заборони на здійснення трансферів. Це мені ніяк не підходить, тому і буду змушений залишити клуб. Адже я не хлопчисько, щоб не реагувати на речі, що відбуваються.

- Скільки вам особисто заборгували?

- За 11 місяців. І не тільки мені, але і футболістам, колегам по тренерському штабу, обслуговуючому персоналу, у тому числі і клубної бази. Якщо брати в цілому, то заборгованість складає від 7 до 11 місяців.

- Нещодавно ваш колишній клуб "Металіст" не був атестований на участь в новому чемпіонаті. Немає відчуття, що незабаром з футбольної карти країни може зникнути і "Дніпро"?

- Не знаю. Мені складно з цього приводу щось говорити, так як сподіваюся, що днями відбудеться зустріч власника клубу з керівництвом, після чого ситуація проясниться.

- Ви згадали про неприємну для "Дніпра" новини у вигляді дисциплінарної "фори" у мінус 6 очок і заборони на здійснення трансферної діяльності. Ці санкції вже затверджено?

- Я спілкувався з генеральним директором Андрієм Стеценко і спортивним директором Андрієм Русолом, з слів яких я зрозумів, що це на сто відсотків точна інформація. Довіряю їхній інформації, оскільки всіх юридичних нюансів не знаю.

"Батьківщина не продається!" Роман Зозуля, Мирон Маркевич та інші українці - про своє ставлення до переходів у чемпіонат Росії

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях