УКР РУС

"Дніпро" розгромив "Олександрію"

24 квітня 2016 Читать на русском

В рамках 23-ого туру чемпіонату України "Дніпро" переграв команду Володимира Шарана.

«Дніпру», задля збереження третього місця, потрібно було долати міцну «Олександрію». Тим паче, кількома годинами раніше «Зоря» несподівано не зуміла переграти «Волинь».

Чи не найнадійнішою ланкою в схемі «Українського «Лестера»» є його захист. На прикрість для Володимира Шарана, через дискваліфікацію матч пропускав оборонець Антон Шендрік.

Мирон Маркевич дещо здивував стартовим складом: на лаві для запасних залишилися Матеус, Ротань, Федецький. Якщо з «Металістом» можна було вдатися до експериментів, то з «Олександрією» такі перестанови загрожували небезпекою.

З перших хвилин гра видалася грубою, і, на щастя для глядачів, з чималою кількістю гольових моментів. У «Дніпра» могли відзначитися Зозуля, Піко, Джон Руїс, Лео Матос. «Олександрія» відповідала гострими подачами в чужий штрафний майданчик.

На початку другого тайму «Дніпро» заробив право на пробиття штрафного по центру чужої «рамки». До м’яча підійшов Андерсон Піко і… закрутив сферу прямісінько в «дев’ятку» воріт Андрія Новака! На 76-ій хвилині протистояння шанси «Олександрії» на здобуття очок стали рівні практично нулю, оскільки за фол на Матеусі червону картку отримав Андрій Новак. Через відсутність замін в «рамку» воріт став польовий виконавець Віталій Пономар, якому і забив Руслан Ротань. Знову «Дніпро» відзначився з штрафного удару. Наприкінці матчу Джо Руїс та Бруно Гама довели рахунок до розгромного

Завдяки Піко, Руїсу, Гамі та Ротаню «Дніпро» набирає 46 балів. В «Олександрії» наразі 31-е очко.

Чемпіонат України, Ліга Парі-Матч, 23 тур

«Олександрія» – «Дніпро» – 0:4

Голи: Піко, 51, Ротань, 78, Руїс, 88, Бруно Гама, 90+3

Вилучення: Новак, 76