УКР РУС

"Дніпро" прибув у Лондон. ФОТО

17 серпня 2011 Читать на русском

Літак з делегацією "Дніпра" на борту, пролетівши дорогою над Львовом, Варшавою, Лодзю, Бременом і Амстердамом, здійснив посадку в лондонському аеропорту Гетвік.

Англійська столиця зустріла гостей приємною прохолодою: хмарністю при 17 градусах тепла. Отримавши багаж і пройшовши паспортний контроль, дніпропетровці відправилися в готель.

Через півтори години хвилин автобус довіз мандрівників у Wyndham. Як з'ясувалося, цей готель має багатий досвід прийому футбольних делегацій. Зокрема, сюди перед домашніми матчами заїжджає "Челсі", чий стадіон знаходиться неподалік.

У номерах гравців розселилися в такому порядку: Інкум - Боатенг, Антонов - Кулаков, Льопа - Коноплянка, Чеберячко - Денісов, Шахов - Каніболоцький, Зозуля - Олійник, Русол - Ротань, Лаштувка - Шеліхов, Мандзюк - Кравченко, Калініч - Стрініч, Джуліано.

Нагадаємо, що на сьогоднішній вечір у "Дніпра" намічене тренування на "Крейвен Котедж", який знаходиться приблизно в чотирьох кілометрах від готелю. Перед заняттям відбудеться прес-конференція Хуанде Рамоса.