УКР РУС

"Дніпро" повернувся до роботи (ФОТО)

29 червня 2015 Читать на русском
Created with Sketch.

"Дніпро" повернувся до роботи (ФОТО)

Дніпропетровська команда після відпустки прибула на тренувальну базу, де найближчими днями пройде медобстеження та розпочне втягувальні тренування.

У першому тренуванні, яке відбулось у неділю, взяли участь не всі футболісти, бо деякі гравці мають приєднатись до команди протягом двох наступних днів. Не було на занятті і головного тренера Мирона Маркевича, який теж приєднається до команди згодом.

Перше тренування тренерський штаб клубу розділив на три етапи. Під час першого футболісти працювали у тренажерному залі. Після цього гравці приступили до бігової роботи. На завершення тренування відбулась двостороння гра.

Відзначимо, що під наглядом фізіотерапевта тренувався і нападник команди Роман Зозуля, який продовжує відновлюватись після важкої травми коліна. Щоправда, футболіст обмежився заняттям у тренажерному залі.

Найближчі два дні "дніпряни" будуть працювати в режимі дворазових тренувань, поєднуючи їх з проходженням медогляду. А вранці 1 липня команда відправиться на двотижневий збір до Голландії.