УКР РУС

"Дніпро" несподівано осоромив "Волинь"

24 липня 2016 Читать на русском

У 1 турі УПЛ підопічні Михайленка вдома без проблем здолали "Волинь" 5:0.

У міжсезоння "Дніпро" сильно змінився, тому серед вболівальників від сьогоднішнього матчу мало хто очікував позитивного результату. Але господарі дуже швидко відповіли всім скептикам, забивши три сухі м'ячі у ворота "Волині" за перші 20 хвилин матчу.

Розпочав побиття Баланюк після пасу Політила. Другий гол вразив усіх прекрасною геометрією атаки: Польовий виконав діагональ на лівий фланг, Блізніченко відмінно навісив у центр штрафного, звідки легко відзначився Когут. Ще через декілька хвилин дубль на свій рахунок записав Баланюк, скориставшись жахливою грою захисників "Волині".

Надалі до кінця матчу гра проходила в однаковому стилі. Підопічні Кварцяного намагалися заволодіти ініціативою, щоб перевести гру до воріт "Дніпра", однак потуги волинян розбивалися об дисциплінований захист господарів поля. Також заважав величезний брак у діях гостей.

"Волинь" протягом всієї гри виглядала беззубою, і тому цілком заслужено отримала ще два голи під завісу матчу. Їх на свій рахунок записали Вакулко та Кочергін. Гра луцької команди на фоні чудових виступів молодих футболістів "Дніпра" здавалась ще більш ганебною. А от хлопці Михайленка заслуговують на найбільшу похвалу.

Україна. УПЛ, 1 тур

"Дніпро" – "Волинь" – 5:0

Голи: Баланюк, 5, 21, Когут, 15, Вакулко, 85, Кочергін, 90