УКР РУС

"Дніпро" не зможе уникнути зняття очок без домовленості з помічниками Рамоса, – юрист

11 листопада 2016 Читать на русском

ФК "Дніпро" не зможе уникнути зняття 9 очок через борги перед трьома помічниками колишнього головного тренера команди Хуанде Рамоса, якщо не домовиться з ними щодо виплати грошей, впевнений юрист бюро ЕПАП Олександр Волков, котрий представляє їхні інтереси.

Він розповів "Футбол 24", що клуб скористався своїм правом запросити повний текст відповідного рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, і на наступному тижні має отримати його.

"Клуб може шукати якісь процесуальні порушення. Якщо вони доведуть, що такі були, то в них буде право звернутися в апеляційну інстанцію. Але таких порушень не було. Якщо раптом їм вдасться щось довести, тоді апеляційна інстанція відкриє провадження і може винести якесь рішення. А так, як правило, такі речі не оскаржуються, оскільки була нещодавно зміна дисциплінарних правил і тепер апеляційна інстанція навіть не відкриває провадження, якщо не бачить обгрунтування якихось процесуальних порушень", - пояснив Волков.

Юрист запевнив, що він та його клієнти почувають себе дуже комфортно і не бачать, як процесуально, юридично "Дніпро" може щось зробити, щоб відмінити санкції, не домовившись з колишніми тренерами клубу.

"Дніпро" зараз лише штучно затягує процес. Затягнуть вони його на місяць-два, це ролі великої не зіграє, тому что у підсумку через два місяці буде той самий результат", - підкреслив він.

Волков вказав, що термін, після якого з клубу знімуть очки, може зміститися, але до кінця року чи, можливо, у січні це у будь-якому випадку станеться.

Говорячи про перемовини з клубом, Волков відмітив, що у "Дніпрі", наскільки він розуміє, складна система взаємовідносин між менеджментом та власником клубу. "Зрозуміло, від кого там залежить прийняття рішень. На сьогоднішній день немає якогось рішення, чіткої пропозиції, яка б влаштовувала обидві сторони. Нам зробили одну пропозицію, ми зробили контрпропозицію і не почули на неї жодної відповіді", - розповів він.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

З "Дніпра" знімуть 9 очок найближчим часом? Фактчекінг від "Футбол 24"