УКР РУС

"Дніпро" буде грати в атакувальний футбол, – Михайленко

6 липня 2016 Читать на русском

В.о. головного тренера "Дніпра" Дмитро Михайленко розповів, який стиль гри буде сповідувати команда в новому сезоні.

"Нам подобалося, як ми грали в останні роки з молодіжною командою, хоча я розумію, що це непорівнювані речі. Рівень конкуренції в молодіжному чемпіонаті дозволяв нам грати з позиції сили, і ми домінували. Використовуючи одного оборонного півзахисника і п'ятьох футболістів групи атаки, великими силами діяли на половині поля суперника. Такий футбол – ініціативний, атакувальний, агресивний – хотілося б бачити і зараз. Розуміємо, що це буде складно, але спробуємо знайти баланс, щоб грати в атаці без шкоди для оборони.

Нам потрібно провести якісь матчі, щоб зрозуміти можливості гравців. Хочемо бачити команду агресивну, швидку, добре готову фізично, грає в атакувальний футбол. Це футбол, який мені подобається, що я уявляю і образ якого є у мене в голові. Подивимося, наскільки буде його легко втілити в життя з гравцями, які у нас залишилися.

Важлива надійна оборона, і на це будемо націлювати гравців. Це – базис, який ми повинні ставити на перше місце, щоб команда впевнено себе почувала. Тоді у нас є шанс забивати і перемагати", – сказав Михайленко.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Михайленко озвучив завдання і очковий штраф "Дніпра"