УКР РУС

"Дніпро" – "Ворскла" і ще 2 суботніх матчі 4-го туру УПЛ. Анонс

13 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 4-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Волинь" – "Зірка", "Олександрія" – "Зоря", "Дніпро" – "Ворскла".

"Волинь" – "Зірка"

13 серпня, 17:00. Луцьк, стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Юрій Можаровський

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Волинь" в новому сезоні не може похвалитися результатами. Перші три тури принесли команді Кварцяного лише 1 очко, та й те було здобуте у матчі, де перемога була втрачена на останніх секундах. Колектив лучан поки що не виправдовує свого знаходження в елітному дивізіоні українського футболу, де йому вдалося залишитися навіть попри фінансові складнощі. Сьогодні "Волинь" спробує здобути першу перемогу в пождинку із новачком УПЛ "Зіркою". Певно, зручнішого суперника для підопічних Кварцяного вже й не буде. Не допоможе команді Шабанов, який відбуває дискваліфікацію.

Помітно, що "Зірка" лише призвичаюється до ритму Прем'єр-ліги. Останній матч із "Олімпіком" показав, що кропивничанам складно дається процес адаптації до нового турніру. Не сприяє цьому і ситуація в клубі, яка створює додаткові перешкоди для спокійної підготовки до матчу. В керівництві "Зірки" відбуваються перестановки, які можуть потягнути за собою і зміни в тренерському штабі. Все це заважає команді зосередитися на грі, і дуже багато залежатиме від того, чи зможуть футболісти абстрагуватися від клубних справ.

Чумак: Не дам інтерв'ю каналу "Футбол", поки не спростує брехню про мене

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

4 матчі – 2 перемоги "Волині", 2 перемоги "Зірки".

Орієнтовні склади команд:

"Волинь": Кічак – Шаповал, Логінов, Горопевшек, Никитюк – Козьбан, Герасимюк – Задерецький, Хомченко, Мемешев – Діденко.

"Зірка": Паст Фатєєв, Саєнко, Ковальов, Бацула Попов, Гавриш, Лупашко, Щедрий, Чумак Сітало.

"Олександрія" – "Зоря"

13 серпня, 19:30. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Сергій Бойко

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олександрія" зазнала двох поспіль поразок в останніх зустрічах. Невдачі з "Хайдуком" і з "Шахтарем" можуть завадити підопічним Шарана підійти до матчу із "Зорею" у позитивному настрої. Але, як показав минулий сезон, олександрійцям щастить із луганчанами – у двох останніх матчах вони не програли команді Вернидуба, натомість здобули одну перемогу. Сьогодні господарі спробують повторити свій успіх, аби почати підйом турнірними сходами.

"Зоря" впевнено стартувала в новому сезоні, що дозволило їй злетіти на 3-ю позицію в турнірній таблиці. Якби не нічия із "Зіркою" минулого туру, цілком імовірно, що луганчани могли б потіснити когось із дуету грандів. Але сезон тільки розпочався, тому підраховувати очки поки що зарано, адже все ще може змінитися безліч разів. Юрій Вернидуб залишився без кількох важливих виконавців з минулого сезону, але це не завадить йому спробувати перервати безвиграшну серію поєдинків проти Володимира Шарана і його "Олександрії".

У "Зорі" пояснили зміну транслятора і відсутність титульного спонсора

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

4 матчі – 2 перемоги "Олександрії", 1 перемога "Зорі", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш Запорожан, Банада Старенький, Леонов, Цуріков Пономар.

"Зоря": Шевченко Каменюка, Сіваков, Чечер, Соболь Гордієнко, Чайковський Караваєв, Любеновіч, Петряк Паулінью.

"Дніпро" – "Ворскла"

13 серпня, 19:30. Дніпро, "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Дніпро", хоч і виглядає візуально молодою командою, проте має достатньо досвідчених виконавців, щоб нав'язати боротьбу будь-якому супернику в Прем'єр-лізі. Останній матч із "Динамо" красномовно це доводить. Нехай результат і не потішив, проте гра, яку демонстрували дніпряни, змушує вірити в майбутнє цього колективу. До команди повернувся Андресон Піко, а вже скоро можна очікувати і на повернення Ротаня, який вже тривалий час тренується разом з командою. Такі новини не можуть не тішити, як тренерський штаб, так і вболівальників команди. Сьогодні "Дніпро" зустріне вдома "Ворсклу" і можна бути впевненими, що господарів влаштує тільки перемога.

"Ворскла" переживає свого роду ігрову кризу, а от чи короткочасна вона, або ж прийшла надовго – залежатиме від тренерського штабу і гравців. Поразки від "Локомотиви" і "Олександрії" вдарили по впевненості команди, але часу, щоб жаліти себе немає. Сьогодні колектив Василя Сачка завітає до Дніпра, аби повернути віру в свої сили, започаткувати нову успішну серію ігор і знову потішити вболівальників перемогою.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

40 матчів – 18 перемог "Дніпра", 9 перемог "Ворскли", 13 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Шеліхов Польовий, Чеберячко, Сваток, Адамюк Кравченко, Політило Блізніченко, Вакулко, Лучкевич Баланюк.

"Ворскла": Непогодов Сапай, Дитятьєв, Пилявський, Пердута Кобахідзе, Ткачук, Чеснаков, Бартуловіч Коломієць Хльобас.