УКР РУС

"Дніпро" – "Волинь". Недільні матчі 1-го туру УПЛ. Анонс

24 липня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 1-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Дніпро" – "Волинь" і "Зоря" – "Олімпік".

"Зоря" – "Олімпік"

Петряк виявився зайвим в "Шахтарі", а от для "Зорі" він ключовий гравець

24 липня, 17:00. Запоріжжя, "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Катерина Монзуль

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Зоря", яка в минулому сезоні втратила 3-ю сходинку в чемпіонаті, перед початком нового сезону залишилася ще й без низки важливих виконавців. Найбільш помітними серед них були Пилип Будківський і Микита Шевченко. Форвард вміло замикав подачі партнерів, а воротар був дійсно надійною підстраховкою для захисників луганчан. Також бракуватиме креативного Тотовицького. Гарною новиною стало повернення в команду Петряка, який знову виступатиме під керівництвом Вернидуба на правах оренди з "Шахтаря". Загалом луганчани вже не мають такого підбору виконаців, який був у розпорядженні наставника ще півроку тому, але "Зоря" завжди вміла знаходити заміну будь-якому футболістові, і можна бути впевненими, що тренерський штаб цього сезону "відкриє" чергового якісного гравця. З "Олімпіком" луганчани розраховуватимуть виключно на перемогу, тому на правах господарів намагатимуться максимально активно діяти в атаці.

"2+2" транслюватиме матчі "Зорі" в Кубку і чемпіонаті України

"Олімпік" минулого сезону показав достойну гру в чемпіонаті. Якби не розмови про сумнівні матчі, якими був оточений клуб, то його цілком можна було б назвати перспективним. Нинішнього ж сезону Роман Санжар отримав у розпорядження оновлену команду, де вже не буде яскравого і гострого Мохи, але натомість з'явився швидкий і цікавий нападник Корнєв. У захисті і півзахисті також є зміни, але вони мало вплинуть на стиль гри команди. Головне завдання в матчі з "Зорею" – не дати супернику почувати себе розслаблено. Донеччани нав'язиватимуть господарям боротьбу, а при нагоді користатимуться помилками, аби зачепитися за результат.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

4 матчі – 2 перемоги "Зорі", 1 перемога "Олімпіка", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": Чуваєв Опанасенко, Сіваков, Форстер, Каменюка Чайковський, Гордієнко Караваєв, Кулач, Петряк Паулінью.

"Олімпік": Махарадзе Парцванія, Гришко, К. Петров, Немчанінов Огиря, Гошкодеря Танчик, Корнєв, Поступаленко Матяж.

"Дніпро" – "Волинь"

Дмитру Михайленку випала доля "ліпити" з молоді новий "Дніпро"

24 липня, 19:30. Дніпро, "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Олександр Дердо

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Сьогодні зіграють дві найбільш видозмінені команди чемпіонату (порівняно з минулим сезоном), гру яких дуже важко спрогнозувати. "Дніпро" пережив справжню масову міграцію, втративши практично весь склад основних виконавців і головного тренера. Із найбільш знакових "старожилів" залишився Роман Зозуля. Він неодмінно буде лідером нового "Дніпра", ну а в ролі головного тренера першої команди спробує свої сили Дмитро Михайленко, який до цього працював із дублем дніпрян. Нинішній "Дніпро" – це переважно молоді хлопці, які ще не показали нічого на дорослому рівні, тому чекати від них стабільності і моментального успіху не варто. Колектив буде поступово нарощувати "м'язи", ну а досвід таких гравців, як Назаренко, Кравченко, Зозуля, та інших стане необхідним, аби вижити в новій суворій реальності. В поєдинку з "Волинню" "Дніпро" гратиме на приблизно тому ж самому рівні, що і суперник, тому шанси на успіх будуть в обидвох колективів.

"Дніпро" запропонував своїм гравцям нові контракти

Участь "Волині" в чемпіонаті 2016/17 довгий час взагалі не обговорювалася, натомість велися розмови про створення нового клубу, старт із Другої ліги і таке інше. Але наші футбольні реалії неодноразово доводили, що український футбол багатий несподіванками. Тож "Волинь" дивовижним чином отримала атестат на участь в чемпіонаті і таки гратиме в Прем'єр-лізі, попри здоровий глузд. Та позитивним є факт, що така самобутня команда, та ще й з харизматичним Віталієм Кварцяним на чолі, продовжить тішити глядачів. Оновлений колектив вийшов молодим і вже без зіркових легіонерів рівня Бікфалві чи то Жуніча. Але це команда спрагла до перемог, а досвід поступово додасться в процесі.

"Волинь" закрила 99 відсотків заборгованості, – Дикий

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

30 матчів – 20 перемог "Дніпра", 4 перемоги "Волині", 6 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Шеліхов – Лучкевич, Сваток, Чеберячко, Польовий Кравченко, Політило Бохашвілі, Назаренко, Блізніченко Баланюк.

"Волинь": Неділько Адамюк, Горопевшек, Логінов, Гуменюк Богданов, Чепелюк Дудік, Діденко, Мемешев Козьбан.