УКР РУС

"Дніпро" - "Волинь". Анонс

24 липня 2011 Читать на русском

Дніпропетровці та лучани протестують новий газон "Дніпро-Арени".

3 тур. 24.07.2011. 19.30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена". Пряма трансляція на телеканалі "2+2", текстова трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Ну нарешті! Ще одним класним футбольним газоном в Україні стало більше. Так-так, на "Дніпро-Арені" завершили вкладання нового трав’яного покриття і сьогодні "Дніпро" та "Волинь" першими виробують його "на зуб".

Через "ремонт" поля команда Рамоса змушена була провести два матчі на виїзді. З одного боку матчі проти "Кривбасу" та "Арсеналу", в яких грає ціла купа екс-футболістів "Дніпра" або тих, які досі належать дніпрянам, завжди складаються важко для дніпропетровців. З іншого – чотири очки з шести можливих при безбарвній грі – не те, чого очікували від "синьо-біло-голубих" їхні вболівальники. Рамос все ще не може розраховувати на всіх футболістів із основної обойми (та і без того в коуча немалий вибір футболістів на кожну позицію), адже є ще травмовані, багато і новачків, яким потрібно адаптуватись. Тому зараз Містер ще може знаходити якісь виправданя негативним результатам і невиразній грі. Хоча безперечно іспанець розуміє, що для того, аби боротися перші дві позиції в таблиці, буксувати на старті не бажано, бо потім буде важко наздоганяти.

У "Волині" ж все стабільно. Команда грає виключно "з-під палки" Кварцяного, за рахунок самовіддачі. Небагато хто буде сперечатись, що якраз відданість грі часто-густо вирішує долю матчу. Так це було і в домашньому матчі "Волині" проти "Таврії", в якому лучани у доданий арбітром час вигризли нічию – 2:2. З характером у "хрестоносців" все гаразд і на це дніпрянам потрібно зважати. До того ж, Віталій Володимирович напередодні гри підсилив команду бразильським захисником Леандро, який відомий нам по виступах у "Закарпатті" й "Таврії", а також словацьким центрбеком Яном Масло.

Дискваліфікованих немає.
Травмовані: Карковський, Стевіч – Пашаєв
Під питанням: Боатенг ("Дніпро")

За статистикою, звісно, "Дніпро" має велику перевагу над волинянами. Вдома дніпряни взагалі не поступались гостям з Луцька. Зате останній матч між командами, який відбувся на полі "Волині", завершився результативною нічиєю – 1:1.

Прогноз: 3:1

Дніпро - Волинь онлайн