УКР РУС

Кубок України. 1/2 фіналу . Анонс

26 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс матчів 1/2 фіналу Кубка України, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Миколаїв" – "Динамо", "Шахтар" – "Дніпро".

"Миколаїв" – "Динамо"

26 квітня. 18:00. Миколаїв. Центральний міський стадіон

Головний арбітр: Катерина Монзуль

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Перший півфінальний поєдинок Кубку України відбудеться в Миколаєві. Де місцевий клуб з Першої ліги буде приймати діючого чемпіона України – київське "Динамо". "Миколаїв" здобув право зіграти в 1/2 фіналу Кубка України ще в минулому році, здолавши в серії післяматчевих пенальті маріупольський "Іллічівець" (4:2), основний час того матчу закінчився з рахунком 0:0.

"Динамо" 5-го квітня в напруженому поєдинку обіграло "Нафтовик-Укрнафту" з рахунком 1:0. Звісно, кияни – фаворити цього протистояння. В деяких букмекерських конторах на перемогу "Миколаїва" можна поставити з коефіцієнтом 50, а то й більше. Такі фантастичні цифри красномовно відображають розклад сил перед поєдинком.

Орієнтовні склади команд

"Миколаїв": Чумак – Кошелюк, Павлов, Назаренко, Сартина – Бессалов, Куценко, Рогозинський, Ковальов, Алексанов – Пакоме

"Динамо": Коваль – Морозюк, Пантіч, Віда, Кадар, Антунеш – Шепелєв, Сидорчук, Ярмоленко, Гармаш – Яремчук

"Шахтар" – "Дніпро"

26 квітня. 20:00. Харків. ОСК "Металіст"

Головний арбітр: Олександр Дердо

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Донецький "Шахтар" в хорошому настрої підходить до гри проти "Дніпра", оскільки в чемпіонаті було обігране київське "Динамо" з рахунком 1:0. Проте і "Дніпро" також здобув перемогу в 26-му турі чемпіонату – жертвою молодих футболістів Дмитра Михайленка стала полтавська "Ворскла" (2:0).

Очевидно, що "Шахтар" має перевагу перед "Дніпром" за своїм кадровим потенціалом, але команда Дмитра Михайленка вже неодноразово демонструвала характер у цьому сезоні і не дарма має 10-матчеву безпрограшну серію в чемпіонаті. Можливо, футболістам "Дніпра" вдасться нав’язати справжню боротьбу більш іменитому супернику, а може й ні. Тим не менш на футболістів "Дніпра" не буде давити відповідальність за результат цього поєдинку, бо у разі поразки ніхто не наважиться критикувати "Дніпро".

В будь-якому випадку слід очікувати цікавий поєдинок з серйозною напругою, де "Дніпро" буде великими силами оборонятися і робити ставку на свої нечисленні контратаки і стандартні положення.

Орієнтовні склади команд

"Шахтар": Пятов – Срна, Ракицький, Ордець, Ісмаїлі – Коваленко, Степаненко, Бернард, Тайсон, Марлос, Бланко Лещук

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Польовий, Нагієв – Влад, Вакулко, Ротань, Кочергін – Довбик

, а також у Viber