УКР РУС

"Дніпро" - "Шахтар" - 1:3. ВІДЕО

13 серпня 2011 Читать на русском

Донеччани на класі розібралися із суперниками з Дніпропетровська.

Наша текстова онлайн трансляція.

"Дніпро" - "Шахтар" - 1:3 (0:2)

Голи: Калініч 81 - Адріано 6, Жадсон 45+1, Фернандінью 58.

Вилучення: Калініч 83

Дива не сталось. "Дніпро" не вибухнув в матчі з "Шахтарем" ні грою, ні результатом. Хоча, з іншого боку, зіграв, все ж краще, ніж в попередніх поєдинках чемпіонату.

Вже від початку матчу все пішло не так в дніпрян: Адріано вийшов на побачення з Лаштувкою і в притаманному собі стилі чітко переграв його. "Дніпро" перехопив ініціативу, намагаючись нагнітати ситуацію біля воріт Рибки. Удари Джуліано, Коноплянки були небезпечними, проте неточними. "Шахтар" грамотно оборонявся і вичікував свого шансу в контратаці. Одна з них трапилась наприкінці тайму - Жадсон її перевтілив в гол.

Попри таке відставання в рахунку, "Дніпро" гнув свою лінії і в таймі другому, навіть незважаючи на гол Фернандінью, який теж забив "Шахтар" в контратаці (велике "спасибі" обороні "Дніпра", яка провалювалась ледь не при кожній атаці "гірників"). Та варто віддати належне господарям, які з новими силами, стиснувши зуби, атакували і, зрештою, скоротили рахунок. Кравченко,я кий вийшов на заміну, навісив зі стандартного положення на дебютанта Калініча, який головою переправив кулю у ворота Рибки. Хорват настільки запалився, що через дві хвилини ліктем вдарив Кучера, борючись за м'яч, за що побачив перед собою червону картку. Феєричний дебют екс-гравця "Блекберна", чи не так? За 24 хвилини на футбольному полі Нікола отримав жовту картку, забив м'яч і був вилучений другим попередженням.

Такого от ляпаса отримали дніпряни напередодні матчу з "Фулхемом". Можна лише собі уявити, які почнуться розмови, якщо команда Рамоса вилетить з Ліги Європи. Та не будемо про погане наразі...

А от "Шахтар" зіграв на своєму рівні. Команда провела матч в тому ж ключі, що й минулий сезон в ЛЧ - строга гра в обороні і гострі контратаки, які завершуються плачевними результами для суперників. Чемпіон продовжує утримувати одноосібне лідерство в таблиці.