УКР РУС

"Дніпро" – "Олімпік". Анонс матчу 18 туру УПЛ

9 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" представляє анонс п'ятничного матчу 18 туру української Прем'єр-ліги, в якому "Дніпро" прийматиме "Олімпік".

"Дніпро" – "Олімпік"

9 грудня, 19:00. Дніпро, "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олімпік" нарешті має провести свій перший за майже 2 тижні матч. Востаннє команда грала 27 листопада, коли їй вдалось вивезти нічию з Олександрії. Домашній же матч попереднього 17-го туру проти "Карпат" не відбувся через незадовільний стан поля. В підсумку, його перенесли на весну. Втім, до цього команда Санжара набрала хороший хід в чемпіонаті, програвши лише одну з попередніх 7 ігор в УПЛ. "Олімпік", навіть маючи на гру менше, йде 4-му місці в таблиці.

Гельзін розповів, хто відмовив "Олімпіку" в допомозі зі стадіоном

"Дніпро" теж останнім часом показує хороші результати. Команда Михайленка тричі виграла у попередніх 4 матчах у всіх турнірах. Завдяки двом перемогам в чемпіонаті "Дніпру" вдалось обійти "Волинь", вийшовши на 10-те місце. А якщо б з дніпрян не зняли 6 очок, то команда взагалі йшла б на 8-й позиції та вела боротьбу за потрапляння у першу шістку. З відновленням Лучкевича команда заграла набагато жвавіше та швидше. І у домашньому матчі, який стане останнім в цьому році, "Дніпро" намагатиметься перемогти команду, яка впевнено йде в єврокубковій зоні.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

5 матчів – 2 перемоги "Дніпра", 1 перемога "Олімпіка", 2 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Влад – Політило, С. Кравченко – Лучкевич, Ротань, Луньов – Баланюк.

"Олімпік": Махарадзе – Олійник, Гришко, Петров, Федорів – Гошкодеря, Богданов – Танчик, Матяж, Гринь – Лисенко.

"Рафаїлов намагався нам сказати: "Ви – дебіли, ідіоти". Ми його послали подалі". Скандал на матчі "Зоря" – "Дніпро", який міг закінчитися побоїщем