УКР РУС

"Дніпро" мінімально переміг "Ворсклу" в чвертьфіналі Кубка України

30 листопада 2016 Читать на русском

В 1/4 фіналу Кубка України "Дніпро" вдома здолав "Ворсклу" – 1:0.

Єдиним голом в матчі відзначився Денис Баланюк.

На шляху до чвертьфіналу "Дніпро" у важкому матчі здолав чернігівську "Десну", а "Ворскла" мінімально переграла рівненський "Верес".

Протягом першого тайму господарі на смарагдовому газоні "Дніпро-Арени" виглядали краще, хоч створили всього один гострий момент проти двох у "Ворскли". Так, Луньов в ближньому бою не переграв Непогодова, а з ударами Кобахідзе та Хльобаса справився юний Луньов.

В другому таймі, на старті якого на полі з’явився Денис Баланюк, "сині" продовжували володіти ініціативою. На 64 хвилині Сергій Кравченко з штрафного виконав класну подачу на голову Ротаню. Руслан пробивав у дальній кут, але знову клас продемонстрував Непогодов. Через десять хвилин свіжий Баланюк, що останнім часом не потрапляє в заявку на матчі чемпіонату, шикарно пробив у дальній кут воріт "Ворскли". Здавалося, Дитятьєв міг завадити цьому пострілу, однак вирішив не заважати Денису відкривати рахунок.

За десять хвилин до кінця основного часу Санжар Турсунов через надмірну емоційність примудрився отримав дві жовті картки. Уже в компенсований час Дитятьєв вибігав сам-на-сам з чужим кіпером, однак лайнсмен підняв прапорець. Дуже сумнівне рішення суддівської бригади.

Отож, "Дніпро" не без проблем, але крокує до півфіналу Кубка України.

Кубок України, 1/4 фіналу

"Дніпро" – "Ворскла" – 1:0

Голи: Баланюк, 73

Вилучення: Турсунов, 82 ("В")