УКР РУС

"Дніпро" - "Лаціо". Ліга Європи. Анонс

17 вересня 2015 Читать на русском

17 вересня. 22:05. Дніпропетровськ. Стадіон "Дніпро-Арена". Арбітр - Арнольд Хантер (Північна Ірландія)

Телетрансляція на каналі "2+2". Текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24".

Всі ми чудово пам'ятаємо старт "Дніпра" в минулому розіграші Ліги Європи. Обернувся він поразкою якраз-таки від італійської команди - "Інтера". І хоча "Дніпро" в результаті вийшов з групи, але з великим скрипом і завдяки чеській бригаді арбітрів на чолі з Мирославом Зелінкою, які не зарахували чистий м'яч півзахисника "Карабаху" Річарда Алмейди в грі з "Інтером".

Тому, щоб не випробовувати нерви власних уболівальників на міцність, краще перемагати на старті, як було з ПСВ і "Пандурі", та завчасно забезпечувати собі місце в плей-офф,не залежачи ні від кого.

На вихідних у своїх чемпіонатах обидві команди не мали проблем, тому досить свіжими підійдуть до очної гри. "Дніпро", що загальмував на старті чемпіонату, так і зовсім набрав крейсерської ходи і зобов'язаний провести майбутню гру настільки ж натхненно, продовживши прекрасну серію перемог, що складається вже з трьох матчів ("Шахтар", "Карпати", запорізький "Металург").

У Серії А зіграно всього три тури. Перемігши "Удінезе" 2:0, римський клуб трохи виправив своє становище, зіпсоване в попередньому турі фіаско від "К'єво" (4:0). На старті чемпіонату "лаціале" насилу обіграли "Болонью" (2:1).

Позитивний момент для "Дніпра" - травми двох провідних гравців основи "Лаціо", аргентинця Лукаса Більї і голландця Стефана де Врея. Вони точно пропустять матч у Дніпропетровську. Не прилетить в Україну і Мірослав Клозе, який травмований вже давно. Продовжує відновлюватися від травми і другий нападник "лаціале" - серб Філіп Джорджевич, що забив вісім м'ячів у минулому сезоні Серії А. Дискваліфікований бразильський захисник Маурісіо.

У "Дніпра" лазарет не такий заповнений - лише Роман Зозуля, до відсутності якого вже звикли. І, на щастя, туди не потрапив Євген Селезньов, у якого були підозри на рецидив травми меніска. Були б неприємності у Жені, за словами Маркевича, йому б самому довелося виходити в атаці. Жарти жартами, а Селезньов зараз головна машина по штампуванню дніпровських м'ячів. В останніх трьох іграх на рахунку Жені п'ять голів. Темп узятий такий, що зменшувати ні в якому разі не можна. Женя, ми вже починаємо звикати до твоїх дублів!

Найбільшу небезпеку у "Лаціо" сьогодні представляє Феліпе Андерсон, що став головним відкриттям минулої Серії А. Ось тільки справи у бразильця в новому сезоні йдуть не кращим чином. Наставник "Лаціо" Стефано Піолі довіряє Антоніо Кандреві. Андерсон ж  справно змінює італійського збірника у других таймах. Звичайно, варто придивитися і до Алессандро Матрі, автора дубля в ворота "Удінезе". Нападник, взятий в оренду у "Мілана", може стати головним голеадором команди, коли відсутній Мірослав Клозе.

Думаєш, что розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу и вигравай призи!

Орієнтовні склади

"Дніпро": Бойко - Федецький, Папа Гуйє, Дуглас, Піко - Федорчук, Едмар - Матеус, Ротань, Лео Матос - Селезньов

"Лаціо": Маркетті - Баста, Худт, Джентілетті, Раду - Мілінкович, Оназі, Луліч - Кішна, Матрі, Андерсон

Валерій Пригорницький