УКР РУС

"Дніпро" - "Динамо". 4 тур УПЛ. Анонс

9 серпня 2015 Читать на русском

У 4-му турі чемпіонату України "Дніпро" прийме "Динамо".

19:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро Арена". ТВ-трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Арбітр - Юрій Можаровський

Беззаперечно центральний матч туру. Обидві команди демонструють на початку сезону не надто яскраво і впевнену гру. Проте кияни за рахунок хорошої глибини складу здобули максимум очок у трьох зіграних турах. "Дніпро" ж поки кожен матч мучиться приблизно одним складом. При чому основний склад не виглядає дуже переконливо. По суті, наразі "Дніпро" і не має основного непереможного складу, як його конкуренти за чемпіонство і зону Ліги чемпіонів "Динамо" та "Шахтар".

Мирон Маркевич продовжує чекати кроків від керівництва на підсилення складу, яке життєво необхідне "Дніпру" для досягнення результатів. На тижні до команди приєднався бразильський хавбек Даніло Соуза.

На матч проти "Динамо" "дніпряни" однозначно будуть налаштовані і саме з цього принципового протистояння може початись підйом команди Мирона Маркевича у чемпіонаті.

У столичного клубу всі гравці відбули свої дискваліфікації, яких кияни аж занадто багато нахапались в перших турах. Сергій Ребров наразі не може розраховувати лише на свого новачка Дерліса Гонсалеса. У "Динамо" поки що немало проблем у обороні, що показали стартові матчі, в яких кияни встигли пропустити забити 6 голів і пропустити 2 голи. Показник ніби і не надто великий, але моментів біля воріт киян вистачало у кожному із матчів.

Лідером же "Динамо" лишається Андрій Ярмоленко, нейтралізації якого "Дніпро" має приділяти велику увагу. Окрім Ярмоленка зараз у складі киян зараз нема яскравих виконавців. Мораєс, Гусєв, Сидорчук, Беланда - це гравці звісно креативні, однак лідерських якостей і класу їм бракує аби самотужки вирішити долю матчу, як це може зробити Ярмоленко.

Цікаво, що "Дніпро" 3 матчі поспіль не знає смаку перемоги на своєму домашньому стадіоні над киянами, однак підопічні Мирона Маркевича не програвали у 6 останніх поєдинках. "Динамо" ж має серію з трьох перемог.

У минулому сезоні "Дніпро" двічі програв "Динамо" - 0:3, 0:1. Останній матч між командами став для киян чемпіонським, що може додати "дніпрянам" ще більшої мотивації.

Орієнтовні стартові склади команд

"Дніпро": Бойко - Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос - Канкава, Федорчук - Матеус, Ротань, Гама - Калініч

"Динамо": Шовковський - Сілва, Хачеріді, Драговіч, Антунеш - Велозу, Рибалка - Ярмоленко, Беланда, Гусєв - Мораєс

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24