УКР РУС

"Дніпро" - "Чорноморець". 2 тур УПЛ. Анонс

26 липня 2015 Читать на русском

В рамках 2 туру Прем'єр-ліги одеські "моряки" завітають на "Дніпро-Арену", де зустрінуться з командою Мирона Маркевича

26 липня, 19:30. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена". Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Суддя: Євген Арановський (Київ)

"Дніпро" вже без Коноплянки. Також за словами Мирона Маркевича, в клубі існують певні проблеми. Зокрема продовжує відновлюватися після травми Роман Зозуля. Проте за мірками української першості хороші футболісти у складі дніпровців є. Це насамперед Руслан Ротань та Бруно Гама, котрий ще навіть в минулому сезоні випробовувався на позиції Коно та виглядав досить пристойно.

Після нічиєї з "Говерлою" в рамках першого туру, коли гості врятувалися аж на 79 хвилині, "Дніпро" намагатиметься сповна реабілітуватися перед власними вболівальниками, та й мрію про золоті нагороди чемпіонату України у цьогорічного фіналіста Ліги Європи ніхто не відбирав. Відтак можна спрогнозувати, що команда Мирона Маркевича гратиме лише на перемогу та жодний інший результат її не влаштує.

У "Чорноморця" своєю чергою схожі проблеми, проте негаразди зі складом більш відчутні. Щоправда команду суттєво посилили Влад Калітвінцев, котрий вже в першому матчі за "Чорноморець" зумів відзначитися диво-голом, та Дмитро Нємчанінов, відомий виступами за "Волинь". Окрім цього, у складі "Чорноморця" є досить цікава та перспективна молодь. До слова, про стан справ в одеському клубі розповідав "Футбол 24" в ексклюзивному інтерв'ю його гендиректор Сергій Керницький.

Історія протистоянь

За всю історію "Дніпро" та "Чорноморець" провели загалом 86 матчів, в котрих 37 разів перемогу святкувала команда з берегів Дніпра. "Моряки" своєю чергою перемагали 17 разів в чемпіонатах СРСР та 11 за роки Незалежності. В рамках української першості дніпровці забивали частіше - 46:35, щоправда в радянський період таким досягненням могли похвалитися вже одесити - 74:66.

В минулому сезоні команди зустрічалися 4 рази та у всіх 4 поєдинках кращими були підопічні Маркевича, а 3 зустрічі завершилися сухими звитягами. Однак жодного разу суперники в Одесі не грали - 3 протистояння відбувалися в Дніпропетровську та 1 в Києві. 

Дискваліфіковані: немає

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Бойко - Дуглас, Ротань, Гуйе, Федецький - Канкава, Безус, Матос, Лучкевич - Гама, Калініч

"Чорноморець": Боровик - Слінкін, Мартиненко, Калітов, Давид - Шаповал, Філімонов - Кабаєв, Калітвінцев, Данченко -  Насімі

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Андрій Шляхтін, Футбол 24