УКР РУС

Дмитрулін: Шахтар буде боротися за потрапляння в Лігу Європи, Динамо – фаворит групи

27 серпня 2017 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Юрій Дмитрулін поділився своїм баченням перспектив українських команд у єврокубках.

"Динамо повинно спокійно проходити Янг Бойз, Партизан та Скендербеу, посівши перше місце в групі. Я вважаю, що команді Олександра Хацкевича пощастило з жеребкуванням.

Щодо Янг Бойз, то не думаю, що буде якась помста. Потрібно просто вийти і обіграти цей колектив. Хоча на підсвідомому рівні у кожного буде розуміння, що цей суперник завадив зіграти в Лізі чемпіонів, і це буде служити для хлопців додатковим стимулом. Вважаю, саме в матчах зі швейцарцями буде вирішуватися доля першого місця в даному квартеті.

Динамо зіграє з Янг Бойз, Партизаном та Скендербеу в груповому етапі Ліги Європи 2017/18

Шахтар, на мою думку, буде боротися з Фейєнордом за потрапляння в Лігу Європи. У голландців, які 15 років не грали в Лізі чемпіонів, буде особлива мотивація. Їх футболісти будуть зі шкіри лізти, щоб себе зарекомендувати на такому рівні. У Наполі особливо в очі кидається тріо Мертенс – Інсіньє Кальєхон. Вони всі маленькі, але все чітко і швидко роблять. До того ж, у них сильна підтримка в центрі поля. Грати з неаполітанцями важко буде в будь-якому випадку. Що стосується Манчестер Сіті, то команда Пепа Гвардіоли повинна займати перше місце.

Шахтар зіграє з Манчестер Сіті, Наполі та Фейєнордом у груповому етапі Ліги чемпіонів

Думаю, Зорі зараз з усіма опонентами було б важко. У новому сезоні команда не вражає ні грою, ні результатами. Можливо, коли вона почне грати в Лізі Європи, з'явиться мотивація. Підопічним Юрія Вернидуба, звичайно, щастить в Європі на суперників Атлетік, Герта, до цього були Манчестер Юнайтед, Фейєноорд... Але зате вболівальникам на такі матчі ходити приємно", розповів Дмитрулін в інтерв'ю Команда №1.

Зоря зіграє з Атлетіком, Гертою та Естерсундом у груповому етапі Ліги Європи