УКР РУС

Дмитро Нагієв: Після вилучення нашого гравця було відчуття дежавю

3 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Захисник "Дніпра" Дмитро Нагієв розказав, що команда хоч і має довгу безпрограшну серію, але дуже хотіла перемогти на цей раз.

Дмитро Нагієв в 23-му турі УПЛ забив свій дебютний гол в елітному дивізіоні. Цей гол став переможним для його команди в матчі проти "Зірки" (1:0). Молодий футболіст поділився своїми враженнями від цієї перемоги з "Футбол 24":

– Ви настільки впевнено бігли в ту зону, куди потім зробив передачу Влад. Ви очікували на цю передачу?

– Так, я знав. Ми практично цілий тиждень це відпрацьовували, тому я знав, що туди має йти передача. Якщо б я туди не побіг, мене б потім прибили. Те що відпрацьовували, так і забили гол. В цій ситуації я інакше зіграти не міг. Тренери нас просять, щоб ми завжди відкривались і бігли у вільні зони. Будь-хто був би на моїй позиції і зробив би саме так.

– У кінці поєдинку ви ще і врятували команду від пропущеного голу. Що більш важливо, що ви забили чи не дали супернику забити гол у ваші ворота?

– Ми вже давно не вигравали, були одні нічиї. Для психологічної впевненості нам було дуже важливо виграти. Я радий, що мені пощастило двічі опинитися в потрібний час в потрібному місці. Ми всі дуже хотіли перемогти і наполегливо для цього працювали.

– Що після матчу вам сказав Дмитро Михайленко. Чи вважаєте себе найкращим гравцем матчу?

– Найкращим гравцем матчу мене не можна називати. Так результат приніс мій гол, але слід відзначати прекрасну передачу Влада. Наш воротар Андрій Лунін також виручив нас декілька разів. Вся команда постаралася для того, щоб здобути результат. Головний тренер привітав мене з дебютним голом, сказав, що ми всі молодці. Завтра буде розбір гри, думаю, що більше подробиць він скаже завтра.

– Партнери по команді привітали з першим голом? Можливо, були якісь підколи з їхньої сторони?

– Так, було трохи. Сказали, щоб готував на завтра піцу. У нас будь-яка така подія без піци не обходиться. Тому сьогодні поїду замовляти. Традицій у "Дніпрі" дотримуємося.

– "Дніпро" весною грав виключно у нічию зі своїми суперниками. Навіть, якщо вдавалося забити, то суперники також забивали один гол. Було або 0:0, або 1:1. Не було відчуття, що зараз, якщо команда пропустить, то знову може бути нічия?

– Було таке відчуття, відчуття дежавю. Я одразу ж пригадав матч з "Олімпіком". Тоді ми в меншості втратили перемогу на 85-й хвилині. У нас знову було вилучення, а потім на цій самій хвилині Бацула робив навісну передачу і перше, що подумав: "Хоч би не так, як з "Олімпіком". Нам дуже важливо було перемогти. Нічиї – це добре, коли команда не програє. Але тільки перемоги додають впевненості. Після перемог навіть відновлення проходить легше. Зараз вже забуваємо цю гру і будемо готуватись до гри з "Карпатами". Львівський клуб зараз демонструє дуже пристойний футбол. Вони впевнено обіграли "Сталь" 2:0. Думаю, що наш тренерський штаб розбере суперника і ми будемо налаштовуватися на перемогу у Львові. Як воно вийде, подивимось.

– Якщо вже зачепили тему наступного матчу проти "Карпат", чи можна говорити, що ця гра буде за 6 очок?

– Дивлячись на турнірну таблицю, дійсно, можна так назвати цей матч. Нам не можна їх відпускати. Нам необхідно виграти і наздогнати їх по очкам. Ми будемо намагатися це зробити, але розуміємо, що в них гарна команда, вони грають вдома. Розуміємо, що буде важко.

Нагадаємо, що Дмитро Нагієв потрапив до символічної збірної 23-го туру УПЛ

, а також у Viber