УКР РУС

Для збірної немає нічого неможливого, або красномовне порівняння Шевченка і Фоменка: реакція соцмереж на матч Україна – Саудівська Аравія

24 березня 2018 Читать на русском

Збірна України наразилась на критику в соцмережах від відомих журналістів та фахівців після того, як не змогла обіграти учасника ЧС-2018 Саудівську Аравію.

Товариські матчі
завершено
-

"Вперше в історії Україна пропустила від Саудівської Аравії. Загалом це 55-а національна команда, якій українці дозволили забити", – відзначає Артур Валерко.

Україна – Саудівська Аравія: найкращі миттєвості дощової битви в Іспанії

"Україна-Саудівська Аравія 1-1. "Нежданчик", саудити залишили хороше враження. Не пішла гра у Коноплянки, та, мабуть, Марлос із Зінченком не зіграли свій найкращий матч. Грали дуже академічно, поперек та назад. Гостроти створювати не виходило.

Занадто пізно перебудувалися в два нападники. Погодні умови диктували від збірної більш вертикальну гру, (боротьбу на підборах на чужій половині). Я переконаний, що ми б їх зім'яли. Але грали на своїй у тримання... тренування вийшла на трієчку з плюсом", – вважає агент В'ячеслав Заховайло, який в іншому пості відзначив, що на фоні гри Росії проти Бразилії Україна ще в повному порядку.

Для нашої збірної немає завдань, нереальних до виконання, іронізує Артем Франков.

Причини поразки називатимуть традиційні: дощ, нефарт і сила суперника? І справді, де збірна України раніше була, чому по-справжньому включилась тільки під завісу матчу?

Красномовна статистика від Кирила Крижанівського. Відсоток набраних очок збірної України епохи Андрія Шевченка – 57, у його попередника Михайла Фоменка було 70.

Де б знайти такі окуляри... Дмитро Джулай не бачить нового стилю збірної, а в коментарях іронізують: прогрес очевидний – раніше програли Мальті, а тепер зіграли внічию з учасником ЧС-2018.

Євген Левченко задавав собі та людям не одне питання щодо цього матчу.

Корисний матч, вважає екс-гравець збірної України, називаючи позитивним дебют Луніна.

Добре хоч нашим вболівальникам погода не завадила підтримувати національну команду. Молодці!

Моменти матчу від ФФУ і не дуже приємні коментарі від вболівальників

Є й така думка

Хоч якийсь позитив. Кравець щасливий своєму голу.

Ну, і трохи бруталів...