УКР РУС

Для "Динамо" баласт – це ті, кому все набридло, і вони не можуть себе мотивувати, – Головко

24 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України U-21 Олександр Головко прокоментував виліт "Динамо" з Ліги чемпіонів після нічиєї з "Наполі" (0:0).

"Перший крок до того, щоб вилікувати хворобу – визнати, що вона є. Президент і тренер створюють культуру клубу. Вони створюють напрям клубу, і тільки вони несуть відповідальність за те, що відбувається, тому що це питання управління. Там живі люди. Або ви керуєте мотиваційними засобами, пов'язаними з футболом, грошима, Лігою чемпіонів, адже мотивація – це не обов'язково гроші. Або ви їх знаходите, або ні. Або ви працюєте з цими футболістами, або ні.

Баласт? Скоріш за все, Ігор Михайлович має на увазі тих, хто, незважаючи на те, що говориться і робиться, нічого не сприймає. З різних причин: набридло, не може себе мотивувати... Це нормальний живий процес. Нічого страшного не відбувається. "Динамо" Київ другий рік поспіль в Лізі чемпіонів, і це вже добре. Хочеш-не хочеш, але це констатація факту. Хоч і не скажеш, що футбол був високого рівня", – зазначив Головко.

“Динамо” розписало виїзну нічию з “Наполі” та попрощалося з Лігою чемпіонів. Дивіться відеоогляд матчу. Сергій Ребров відзначив, що “Наполі” не дозволив киянам виконати план на гру. Чому так сталося і хто за це відповідальний, читайте у перших висновках з матчу та аналізуйте на підставі оцінок гравців “Динамо”.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу