УКР РУС

"Диявольський" камбек! "МЮ" - "Ньюкасл" - 4:3. ВІДЕО

26 грудня 2012 Читать на русском

"Червоні дияволи" зуміли тричі відігратися і завдяки гольовому чутті Чічаріто вирвали повноцінні 3 пункти у дощовий вечір на "Олд Траффорд".

Центральний матч 19-го туру мав для українських вболівальників особливий інтерес. Не секрет, що в 1/16 Ліги Європи "Металіст" поміряється силами з "Ньюкаслом", тому було дуже цікаво, який поточний потенціал в англійських "сорок". А матч проти лідера чемпіонату - найкращий спосіб це перевірити. Більше про стартові передумови поєдинку на "Олд Траффорд" читайте в нашому анонсі.

"Сороки" показали себе підступним колективом. Проте варто враховувати, що це на фоні аж ніяк не бездоганного захисту "манкуніанців". Ось, скажімо, перший гол. Удар Ба, куля котиться цілу вічність, зустрічається з руками де Хеа і відлітає... правильно - на ногу гравцю гостей. Перч виявився безжальний, проте згодом йому помстяться. Саме Джеймс скинув м'яча під гольовий удар на ногу Евра. Так рахунок став 2:2.

До цього був сумнівний епізод з офсайдом у Сіссе, однак рефері Майк Дін вирішив - раз м'ячик вразив ворота від ноги Еванса, варто цей гол зарахувати і вважати офсайд сенегальського нападника пасивним. Третій гол "Ньюкасла" - знову прогавили прорив у центр власного карного від того ж Сіссе, а Папісс так скучив за голами, що не наважився змарнувати чудовий подарунок від захисників і пас Обертана.

І все ж варто відзначити, що у того ж "Ньюкасла", попри всю перспективність і креативність в атаці, справи зовсім не такі хороші в захисті. "МЮ" практично розривав "Ньюкасл" наприкінці, відтак не дивно, що ван Персі створив третій гол вже за 3 хвилини після пропущеного, а Чічаріто вколотив переможний на останніх секундах основного часу. Арбітр ще додав 4 хвилини, з яких переграли через травму Аніти цілих 9, але за цей час було більше турбот про здоров'я Вернона і сухий одяг після дощового і навіть місцями болотяного бою, ніж якоїсь небезпеки біля тих чи інших воріт.

"МЮ" користається промахом сусідів і його відрив від другої сходинки тепер становить 7 пунктів. "Ньюкасл" 15-ий, а це неподалік від зони вильоту - на відстані 5-ти очок.

Ваш помічник у бажанні дізнатися більше - онлайн-трансляція МЮ - "Ньюкасл" з відео найцікавіших моментів.

"МЮ" - "Ньюкасл" - 4:3 (1:2)

Голи: Еванс, 25, Евра, 58, ван Персі, 71, Чічаріто, 90 - Перч, 4, Еванс, 29 (авт.), Сіссе, 68

Попередження: Еванс, 36, Чічаріто, 38, Валенсія, 54 - Вільямсон, 43, Сімпсон, 61, Сіссе, 64