УКР РУС

Диво від Манджукіча, а Тимощуку дали зіграти. "Вольфсбург" - "Баварія" - 0:2. ВІДЕО

15 лютого 2013 Читать на русском

У стартовій грі 22-го туру Бундесліги мюнхенський гранд напередодні матчу в Лізі чемпіонів проти "Арсенала" в економ-режимі провів поєдинок на території "вовків".

Уже на старті зустрічі баварці могли відкривати рахунок, але Томас Мюллєр, вигравши повітряну дуель, з кількох метрів не влучив у ворота. Виручив партнера екс-нападник "Вольфсбурга" Маріо Манджукіч, який забив у неймовірному акробатичному кульбіті після скидання від Швайнштайгера.

У другі половині зустрічі команди знову поскупились на моменти. Відзначимо ще одну невдачу Мюллєра, який завершував тривалу комбінацію партнерів, а також обвідний удар Дієго, який з труднощами парирував Нойєр. А під завісу матчу, коли на полі з'явився активний у центральні зоні Анатолій Тимощук, Мюллєр з Роббеном розіграли двоходівку, яку Ар'єн вміло реалізував.

"Баварія", яка завдала 2 удари у площину і обидва виявились результативні, збільшує розрив від наступного переслідувача до 18-ти пунктів, здобувши 57 балів. "Вольфсбург" залишається 12-м (26 очок)

"Вольфсбург" - "Баварія" - 0:2 (0:1)

Голи: Манджукіч, 36, Роббен, 90+2

Попередження: Мадлунг, 24, Вієрінья, 35, Дост, 45+1, Хасебе, 73, Налдо, 80 - Рібері, 58, Данте, 76