УКР РУС

"Дивно і прикро": Філіппов розкритикував розширений список збірної України

11 травня 2021 Читать на русском

Форвард Сент-Трюйдена Олександр Філіппов залишився незадоволений вибором Андрія Шевченка.

"Моя особиста думка, що це неправильно. Кулач добре грає цей сезон, забиває голи. Ворскла перебуває у верхній частині таблиці, бореться за призові місця. І навіть не потрапити в розширену заявку. Для мене це трохи дивно і прикро.

"Був упевнений, що викличуть у збірну України": Кулач – про непотрапляння у розширений список Шевченка перед Євро-2020

Інші гравці з тієї ж Зорі, які проводять вже другий хороший сезон, посідають третє місце. Крокують все одно вгору. Той же Юрченко, Кочергін, які добре діють, забивають, віддають передачі. Зоря завжди грає в Лізі Європи і зараз буде грати.

Звичайно ж, прикро. І для гравців інших команд, таких середняків, як Ворскла, Десна, Колос, Зоря – для них, напевно, втрачається стимул і віра у свої сили, що ти можеш представляти свою країну.

Звичайно, не обов'язково всіх викликати. Можна одного викликати, спробувати його випустити в товариському матчі, як він виглядає, на зборі, на тренуваннях на нього подивитися. Вважаю, є гравці, які краще виглядали у цьому сезоні, ніж ті, які потрапили в заявку. Хочеться вірити, що в подальшому гравці, які заслуговують, отримуватимуть свій шанс", – сказав Філіппов у коментарі "ПроФутбол".

Маріуполь у більшості розгромив Десну і подарував Ворсклі єврокубки, Зоря на класі здолала Олександрію