УКР РУС

Дівчина тижня. Пристрасна мадридська Попелюшка, яка заради Роналду готова на будь-які жертви, але прохолодна до футболу

11 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" з-поміж численних фейків віднайшов справжню сторінку Джорджини Родрігес в Instagram. Отож, хто вона – нова подруга Кріштіану Роналду?

Він віднайшов її у хитросплетіннях модних бутиків столиці Іспанії. Вона – звичайний продавець краму від Gucci. Можливо, простота і безпосередність цієї дівчини остаточно підкупили зірку "Реала".

Перші новини про роман Кріштіану і загадкової брюнетки з'явилися у пресі ще в листопаді. Їх бачили разом у Діснейленді. Ну а вчора парочка зробила величезний крок назустріч публічності. Роналду привів свою подругу у віп-ложу "Бернабеу" на матч "Реала" із "Депортіво". Кралечка почувалася поруч із Роном дуже комфортно і навіть знайшла спільну мову з його сином. Щоправда, коли лідер "Реала" підривався на ноги, святкуючи голи своїх партнерів, його супутниця продовжувала незворушно спостерігати за тим, що відбувається навколо. Можливо, вона топить за "Депортіво", що, в принципі, малореально. Скоріш за все, дівчина "всього лише" байдужа до футболу.

Та хіба в цьому щастя? Заради такого бойфренда можна стерпіти й не такі тортури. Наприклад, Джорджина Родрігес вже поплатилася за свою популярність. Журналісти полювали за нею навіть на її робочому місці, тож керівництво бутика вказало дівчині на двері: "Нам потрібні продавці, а не селебріті".

Кріштіану, начебто, пообіцяв влаштувати кохану у мережу своїх улюблених бутиків Pradа. Однак зі статусом дівчини Роналду їй буде непросто. Життя Джорджини Родрігес змінилося назавжди.

Сторінка автора у Twitter

Дівчина тижня. Сексуально ефектна британська модель, яка стала винагородою для справжнього чемпіона