УКР РУС

Дівчина дня. Антеа Конджоман, зваблива прес-аташе суперника "Ворскли" в Лізі Європи

28 липня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" знайомить із справжньою хорватською запальничкою, якій знайшлося місце в футбольному світі, а саме в прес-службі загребської "Локомотиви".

Тренерський штаб національної збірної України скаржився на жінку-водія автобуса у Франції, а в Хорватії, схоже, прикметами про "жінку на кораблі" не надто й переймаються. Ба більше, дівчина, яка виконує функції прес-аташе "Локомотиви", стала своєрідним символом і візитівкою клубу, адже пропустити повз увагу таку працівницю важко. Пропонуємо вашій увазі дівчину дня за версією "Футбол 24". Знайомтеся, Антеа Конджоман.

Антеа успішно виконує функції прес-аташе загребського клубу, відвідує медіа-заходи за участі гравців і тренерів. Не стала винятком і прес-конференція перед матчем із полтавською "Ворсклою", на якій ефектна дівчина привертала увагу українських журналістів не менше, аніж коментарі головного тренера.

Дівчина є поціновувачкою футболу, а отже із радістю позує в футбольній екіпіровці, та ще й із власним номером і прізвищем на спині.

Було б дивно, якщо б із усіма необхідними параметрами Антеа не спробувала себе в модельному бізнесі. Звичайно, на обкладинках відомих мінародних фешн-видань ви її не побачите, але, схоже, на місцевому рівні вона знаменитість.

Через свою популярність на місцевому рівні Антеа часто страждає від набридливої уваги папарацці, які полюють за пікантними фото дівчини. Якщо ви спробуєте пошукати згадки про неї в хорватській пресі, то неодмінно знайдете "гаряченькі" фото і усілякі подробиці її особистого життя (звісно, якщо непогано володієте хорватською).

Антеа чудово розуміє свою привабливість для чоловіків і не оминає можливості попозувати для різноманітних глянцевих видань в купальниках. Все-таки, Хорватія – пляжна країна, тож кількість фото дівчини біля моря просто зашкалює.

"Я грала на позиції опорника". Дівчина дня Влада Щеглова – українка, яка змусить вас забути про поразку на Євро-2016