УКР РУС

Дитятьєв: В матчі проти "Олександрії" енергія вболівальників передавалась футболістам

6 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Центральний захисник "Карпат" Олексій Дитятьєв відзначив, що підтримка трибун вплинула на настрій команди на футбольному полі в матчі проти "Олександрії".

Олексій Дитятьєв поділився з "Футбол 24" своїми враженнями від перемоги над "Олександрією" (1:0) в 20-му турі української Прем’єр-ліги:

– Розкажіть, будь-ласка, про настрій в команді, про ваші особисті емоції після перемоги над "Олександрією"?

– Емоції тільки позитивні, як і після кожної перемоги. Ця перемога дуже потрібна була нам, для мене особисто вона дуже важлива. Це була перша гра на домашньому стадіоні при рідних вболівальниках. Хотілося себе проявити і здобути перемогу. Емоції прекрасні.

– По бажанню футболістів на полі було видно, що команда дуже вмотивована. Якось особливо налаштовувались на цю гру, чи це так подіяв домашній стадіон?

– Не можу сказати, що налаштовувались якось по-особливому, але, вийшовши на поле, мотивація виросла. На стадіоні було достатньо вболівальників, і їхня енергія передавалась футболістам. Було бажання показати себе якнайкраще. Цю гру ми дуже хотіли виграти, підтримка добре відчувалась, тому кожен футболіст викладався на сто відсотків.

– У матчі проти "Олександрії" на поле одразу вийшли новачки "Карпат" Голодюк і Гладкий, які вже раніше захищали кольори львівського клубу, відчули підсилення в команді?

– Мені важко судити, оскільки я теж новачок "Карпат". Безумовно, Олександр Гладкий, Олег Голодюк, Коля Матвієнко і я прийшли в цю команду доводити, що ми здатні грати в основному складі. "Карпати" – клуб з ім’ям і історією в українському футболі. Всім нам є що доводити нашим фанатам. Головне, щоб це була не одна гра, а щоб з кожною наступною команда прогресувала.

– На 62-й хвилині, коли ви отримали жовту картку, ви були незадоволені рішенням арбітра. Після матчу, коли передивилися той епізод, можете погодитись з рішенням головного судді?

– Вважаю, що в тому епізоді арбітр розібрався. Я хотів вибити м’яч, але суперник опинився перший на м’ячі.

– Наступна гра з "Волинню" – чи можна назвати цей поєдинок грою за 6 очок?

– Не думаю, що ця гра буде важливішою від інших. Вважаю, що цю гру ми маємо вигравати. Не хочу ображати "Волинь", але ми зобов’язані обігравати цю команду і покидати ту позицію, на якій ми зараз знаходимось.

"Карпати" – "Олександрія" – 1:0. Відео гола та огляд матчу