УКР РУС

Дитятьєв: Попереду в нас вистачає кваліфікованих виконавців

3 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Центральний захисник львівських "Карпат" Олексій Дитятьєв впевнений, що "Карпати" мають підніматися вище у турнірній таблиці.

Олексій Дитятьєв був справжнім лідером оборони своєї команди у матчі проти "Сталі" (2:0), за що потрапив до символічної збірної 23-го туру УПЛ. "Футбол 24" зв’язався з Олексієм, який поділився своїми враженнями від протистояння з командою Леоніда Кучука:

– На матч проти "Сталі" налаштовували себе тільки на перемогу. Ми ставимо перед собою максимальні задачі. У цій грі в нас багато що виходило. Нам вдалося не пропустити, забити і довести гру до перемоги.

– Був небезпечний момент біля воріт "Карпат", коли Васін пробивав з гострого кута. Ви заблокували цей удар і переправили м’яч на кутовий, чим відбили цей постріл?

– Я вже не пам’ятаю. Наче в коліно влучило, може в тулуб. Неважливо. Головне, що опинився в потрібному місці.

– В ще одному моменті ви підстрахували Боровика. Після гри не казали, що він тепер ваш боржник?

– У нас така команда, що такого нема. Сьогодні я його виручив, завтра він мене. До таких моментів ми просто відносимось і не приділяємо їм особливої уваги.

– На даний момент в турнірній таблиці "Карпати" в 23 зустрічах забили 23 голи. Виходить в середньому по 1 голу за гру. Як вважаєш, чи гарний це результат?

– Ви зараз дивитесь на загальну статистику команди за весь сезон, але ж команда після зимової перерви змінилась. Тому доцільно рахувати статистику після зимової перерви. Я ж і сам приєднався до команди тільки зимою. Зараз головне завдання – не пропускати голи, а попереду в нас вистачає кваліфікованих виконавців. Якщо вони будуть мати моменти, то обов’язково заб’ють.

– Попереду гра проти "Дніпра". Чи можна говорити, що ця гра буде за 6 очок?

– Я не думаю, що так варто називати цю гру. Непросто складалася остання гра проти "Дніпра". В будь-якому випадку ми будемо грати на перемогу, думаю, що гра буде цікавою для вболівальників. Нам необхідно перемагати і відходити від дна турнірної таблиці.

Дитятьєв: Борг "Ворскли" не зменшується

, а також у Viber