УКР РУС

Дитятьєв: Борги Ворскли сягають таких сум, що не хочу вас лякати

26 квітня 2018 Читать на русском

Захисник Краковії Олексій Дитятьєв прокоментував ситуацію, що стосується боргів Ворскли.

Про борги Ворскли перед футболістами раніше заявляли Богдан Шуст та Володимир Чеснаков.

Пізніше з'явилася інформація про те, що керівництво буде готове закрити всі борги, якщо команда посяде третє місце в УПЛ і вийде в груповий етап Ліги Європи. Зараз же клуб погасив заборгованість лише за один місяць.

У разі, якщо гравці Ворскли звернуться до УЄФА, клуб може бути не допущений до матчів єврокубків, повідомляє Tribuna.

Олексій Дитятьєв розповів, що справами, які пов'язані із боргами Ворскли, займається юрист. А також заявив, що заборгованість сягає шалених сум.

"Я давно вже не спілкувався з керівниками Ворскли. Переговорний процес із ними веде мій юрист. Я вже розповідав, між мною і клубом була домовленість. Вони виплатили певну частину боргу і, згідно з договором про реструктуризацію, повинні були виплатити решту протягом шести місяців. Нічого вони так і не закрили, хоча пройшло вже більше року після підписання договору. А якщо вважати загальний термін ситуації, то це вже більше двох років триває.

Я знаю, що у Андрія Ткачука найскладніша ситуація. Йому повинні за тривалий період – більше року. Я вже мовчу про премії, які вони обіцяли. Пан Черняк обіцяв повернути все, але про це навіть смішно вже говорити. Там такі суми, що не хочу вас лякати. Сказати, що це не чесно – найм'якший опис ситуації", – наводить слова Дитятьєва Tribuna.