УКР РУС

Дискусійний клуб. "Динамо" - "Шахтар": хто є фаворитом матчу?

5 жовтня 2014 Читать на русском

Які б часи не переживали команди, протистояння київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" й далі залишається головним класичним "дербі" країни.

Як і у всі попередні роки, напередодні цього протистояння теж не обійшлося без нагнітання ситуації. Кілька тижнів тому наставник національної збірної України Михайло Фоменко попросив перенести матч "Динамо" - "Шахтар", оскільки хотів отримати у своє розпорядження куди свіжіших футболістів ніж тих, якими вони стануть після єврокубків в мідуік, та "Українського Класіко" в неділю. Попри кардинально різну позицію у всі часи, цього рази боси клубів були одностайними, і як Суркіс, так і Палкін категорично відмовилися від перенесення матчу. Зрештою, у нас вийшли на цю тему два тексти - редактора сайту Юрія Басенка та журналіста Марка Копича - якщо вас цікавить ця тема, то можете з нею принагідно ознайомитися.

Ми ж вирішили подискутувати більше про сам матч, шанси команд, і нашу розмову записали на відео. Ось така у нас вийшла відео-дискусія, у якій взяли участь журналісти Олег Бабій, Юрій Шутка і Марк Копич.

Принагідно просимо вас долучатися до дискусії у коментарях під новиною.