УКР РУС

Дискотеки, цигарки і тренування з похмілля – екс-одноклубник Шевченка пригадав божевільні вечірки та двох головних гуляк

14 жовтня 2020 Читать на русском

Знаменитий екс-захисник Мілана та збірної Італії Алессандро Костакурта розкрив деякі секрети нічного життя футбольних зірок часів дев'яностих-нульових.

"Тоді деякі ночі використовувались для того, щоб трохи розслабитися і зняти напругу, але ж ніч для професіональних спортсменів нібито створена для відпочинку. Наприклад, Мальдіні був одним із моїх найближчих партнерів, ми ходили на дискотеки, але без алкоголю і куріння.

"Матч закінчився – треба випити": Рикун розповів про свою пристрасть до алкоголю

Деякі ж перебільшували з випивкою та сигаретами, і коли вони прокидалися вранці та приходили на тренування, то явно були не в ідеальній формі. Не питайте у мене імен. Можу виділити лише двох. Нікола Берті (екс-хавбек Інтера та збірної Італії – прим. Футбол 24) – у нього були чудові вечірки. Я також пам’ятаю ніч у Франції з Крістофом Дюгаррі, який був королем розваг на французькій Рів’єрі", – наводить слова Костакурти Football Italia.

Нагадаємо, захисник кілька років виступав у складі "россонері" разом з Андрієм Шевченком. Легенда Мілана 7 разів ставав чемпіоном Італії та 5 разів перемагав у Лізі чемпіонів.

"Це катастрофа, доля змусила заплатити": Тассотті про скандал з Іспанією, жахливий вирок збірній України та Шевченка